Een e-bike met kapotte motor, en een e-bike batterij (van een andere fiets) die zich niet meer liet opladen. E-mail contact gehad en ik zou fiets plus batterij langs kunnen brengen. Dat was lastig, aangezien ik in Dordrecht woon. Nog eens gemaild daarover, kwamen ze fiets en batterij gewoon ophalen! Wat een goede service! Motor vervangen, batterij gerepareerd in redelijk korte tijd en voor een schappelijke prijs. En ze brengen alles binnenkort weer terug! Fijn bedrijf, vriendelijke mensen (was me al eerder opgevallen)
Ik kon vlot een afspraak maken, en werd goed geholpen.
Werden klantvriendelijk geholpen en de service na aankoop is ook top geregeld!
Fijne garage. Snel A.p.k gekeurd
Grote beurt en APK, niks bijzonders. Prijs oké, mag altijd minder, maar alles kost veel tegenwoordig.
Super service.
Ben erg tevreden over het werk dat wordt afgeleverd. Als er iets met je auto aan de hand is wordt heel goed gekeken wat het is en waar het vandaan komt. Men denkt mee in oplossingen. Er werken vakmensen!
Wat er wanneer moet gebeuren aan een auto, daar heb ik geen zicht op. Dus ik was blij met de herinnering die ze stuurden dat de APKkeuring moest gebeuren. “Plan maar in met een beurt.” Die onderhoudsbeurt bleek nog vrij recent gedaan, was nog niet nodig. Ze gaven dat ook direct aan om me niet op kosten te jagen. Hiermee ben ik enorm geholpen. Top service
Irfan is een top vakman
Vakkundig geholpen en een vlotte afhandeling
Perfect geholpen
Er wordt meegedacht en net als vorig jaar niet meer gerepareerd dan noodzakelijk. Over de Gehele dag tel . Meedenken!!! Prima garage !!!!
Afhandelen van de beurten Vriendelijk personeel
Gewoon prima hoor. Een kleine kanttekening is dat het vrij lang duurt om een geplande afspraak te maken
Auto voor beurt naar garage gebracht nagekeken en waar nodig onderdelen vervangen. Kom bij deze garage al jaren, dit zonder problemen.
Wederom APK keurig uit laten voeren aan mijn aangeschafte ( occasion auto bij Vak garage Schouten . Hiervoor rij ik speciaal voor vanuit Rotterdam omreden tevreden/betrouwbaar/vakmanschap/prijs/kwaliteit. Echt een aanrader!
Professionele en fijne service. Auto was snel klaar van onderhoudsbeurt
Auto gebracht voor kleine beurt met APK Netjes gebeld over de gebreken aan de auto en de kosten die er extra bij kwamen. Auto weer goedgekeurd
Ik kom hier sinds ik weer terugverhuisd ben naar Gorinchem en ben zeer tevreden. Nooit heb ik het gevoel dat ik teveel betaal en krijg altijd goede adviezen van Cor, de vriendelijke man bij de receptie. Aanrader!
Mijn auto voor een beurt gebracht werd gebeld toen de werkzaamheden klaar waren. Korte uitleg bij de factuur m.b.t. de werkzaamheden.
ik kom hier voortaan terug voor onderhoud en in de toekomst voor een andere auto!
Meestal kan er op zeer korte termijn een afspraak maken. Bellen op om te overleggen als ze wat onverwachts tegen komen, erg vriendelijk personeel
Topservice hier! Ik reed spontaan langs voor een spoedklus en ze gingen meteen kijken. In een middag was het euvel verholpen voor een redelijke prijs. Ik adviseer iedereen om naar Vakgarage Schouten te gaan!