Altijd correct geholpen.
Een slechte accu is niet handig op dit moment , Cor en zijn team van vakgarage Schouten weten raad en het werd heel snel opgelost , prima service !
Kon op korte termijn geholpen worden met de bandenwissel tegen een vriendelijke prijs.
Zie hier boven
Gewoon goed
Snelle service, en nette prijs
Goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan
Staan direct voor je klaar.
Goede ervaring bij APK-keuringen. Wordt vriendelijk te woord gestaan, zowel bij de receptie als telefonisch.
Heb helaas het bedrag wat abusievelijk was berekend voor de APK niet ontvangen op mijn bankrekening.
Betrouwbare Vakgarage
Hele fijne service, eerlijk duidelijk en vriendelijk contact
Belachelijk duur, ruitenwissers vervangen tussen 50’en 60’euro, wat ik ook gewoon zelf had kunnen doen voor veel minder, ben hier niet over gebeld. Gevraagd om een melding uit te zetten, hier wordt ook een belachelijk bedrag voor gevraagd. De laatste keer dat ik hier ben geweest
Afspraken worden nagekomen.
Ik kon al snel geholpen worden en ben ook goed geïnformeerd over de werkzaamheden. Bedankt!