Zeer klantvriendelijk en vakkundig advies
Binnen een dag is het probleem verholpen
Zie boven
Prima zoals altijd!
s'morgens gebeld, accu defect. Kon gelijk terecht en kon wachten onder het genot van een kop koffie en de krant
Nette ontvangst, snel klaar!, leuke garage!,
Vriendelijk en goede service
Komt afspraken na. Goede service en klantvriendelijk.
Het online inplannen van de afspraak vond ik erg fijn. Ik heb mijn auto om half elf ingeleverd voor APK en kleine beurt, om half twaalf werd ik gebeld met wat er moest gebeuren om half vier was hij klaar. De auto rijdt weer als een zonnetje.
I bought my car and do all the service and assistance with this Garage. And its not a Toyota... Reliable and professional service with the best prices.
Van maken tot afspraak tot uitvoering en melding dat auto weer gereed was.
altijd een nette en duidelijke service en vriendelijk personeel.een echte vakgarage.
Ondanks afstand Rotterdam Gorinchem blijf ik mijn APK onderhoud beurten en reparatie,s gewoon uitvoeren, Reden ,betrouwbaar vakkundig betaalbaar, leenauto van toepassing.
Snelle en correcte afhandeling
Prima garage, no-nonsense. Maken alleen wat kapot is en proberen kosten altijd zo laag mogelijk te houden. Sympathiek team wat zeer goed meedenkt. Twee voorbeelden: 1)Kwam destijds bij vakgarage terecht vanwege zeer dure standaard beurt bij volvo, vakgarage Schouten kon dezelde beurt aanbieden voor bijna de helft van de kosten. 2) recent tijdens wintersport gebeld ivm met aantal storingsmeldingen. Volgende dag kreeg ik uitgebreidde mail met uitkomst van de brainstorm die ze hadden gedaan met duidelijk advies hoe goed thuis te komen. Klantgerichte ‘ouderwets’ eerlijke en sympatieke garage. Dank voor al die jaren goede service Cor en team!
Verschillende auto's al in onderhoud. Helaas apk afgekeurd maar na een 2e bezoek prima gerepareerd. Auto weer na openingstijden tijden neergezet en na openings tijden opgehaald. Hopelijk niet tot snel maar anders kom ik gerust weer terug. Hoop ooit een auto bij jullie te kopen. Groeten John van de Vuurst Gorinchem
top
Prima geholpen
Altijd even vriendelijk. En voor het vervangen van mijn lamp moest ik geen afspraak maken, ook al moesten ze daarvoor de hele bumper er af halen.
Reparaties altijd correct uitgevoerd en vooraf zijn kosten besproken.
afspraak was gauw gemaakt. probleem snel verholpen, vriendelijk service
Bijzonder klantvriendelijk!
Snel, efficiënt en grondig
Eerlijke vriendelijke kundige vaklui, die direct voor je klaar staan !