Altijd duidelijke uitleg, meedenken met klanten en kwalitatief goed werk!
Als er iets is wordt je netjes geholpen en een oplossing gezocht
Makkelijk online afspraak te maken. Snel gereed.
Zoals gewend ben ik weer goed geholpen. Duidelijke communicatie en ze zijn flexibel.
Had kort geleden bij een garage LED verlichting laten installeren als dimlicht. Werd tijdens de APK erop gewezen dat ze een verkeerd lichtbeeld gaven en vervangen moesten worden omdat het aan de lampen zelf lag. Dit kon gelukkig met de oude lampen die ik nog had liggen, waardoor het me weer scheelde op de factuur. De andere reparatie was ook snel gedaan waardoor ik dezelfde middag de auto weer helemaal gereed mee kon nemen. Daarbij werd ik telefonisch op de hoogte gehouden per van de APK resultaten en wanneer de auto weer hersteld was.
Ze zijn heel klantvriendelijk, goede service
Had lekke band, 's morgens ontdekt. Na telefonische afspraak kon ik aan het eind van de morgen nog komen (had gezegd dat ik 's middags buiten Gorkum een afspraak had). Mocht 11.45 komen en binnen een kwartier was de klus geklaard. Er zat een spijker in de band. Hulde voor de snelle en correcte afhandeling door de vriendelijke monteur.
De werkzaamheden aan mijn auto zijn keurig volgens afspraak uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden.
Kleine beurt en APK , snel en vakkundig geholpen ( zoals altijd ) deze mensen doen net iets meer en kijken net iets verder, prima !
goede service goed deskundig personeel afspraak is afspraak
Niets geen bijzonderheden, eerlijke mensen.
Zoals altijd weer zeer tevreden over de vlotte reparatie.
Altijd tevreden, wordt goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken.Altijd vriendelijk.
Altijd goede service!
Heel vriendelijk en deskundig personeel. Altijd goed geholpen. Ze zijn eerlijk en hebben een goede prijs.
Auto rijdt weer als een zonnetje. Altijd goede en vriendelijke service!
Heeft mijn zoon ervaren
Geen andere garage voor mij. Naast verkoop zijn medewerkers werkplaats ook altijd vriendelijk en staan voor je klaar.
Erg goede service, ik ben heel tevreden.
Apk afgekeuring berust op irrelevante en niet toedoende argumenten. Ze wilden er duidelijk niet aan beginnen.
Garage denkt mee en proberen kosten in de hand te houden, ze zijn vakkundig en betrouwbaar
ondanks drukke bezetting inde garage samen de tijd kunnen vinden tot elkander te komen De juiste manier om er samen uit te komen. netjes geholpen
Vriendelijk, correct, auto op tijd klaar
netjes en correct geholpen
Goede ervaring. Deze man heeft van te voren een duidelijke prijs gegeven en geen extra poes pas zonder overleg. Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe airco systeem voor een scherpe prijs ( meneer was overduidelijk de goedkoopste )