Ik heb het contact erg prettig ervaren en is een man met kennis ook denkt hij mee aan je situatie. Vakgarage houd me netjes op de hoogte over de werkzaamheden en wat het gaat kosten. Fijn dat je online een afspraak kan in plannen. Veel informatie aanwezig op de website Hard werkende man , ga zo door!
Prima geholpen met keus voor accesoires, binnen gekomen accessoire niet naar mijn zin, geen probleem ander type besteld zonder problemen.
Snelle hulp en service. Verstand van zaken, ruime ervaring/deskundigheid
goede service
Mark heeft mij uitstekend en snel geholpen! Zeer vriendelijke service! We kunnen weer veilig de weg op! Dankjewel!
Was weer een hele snelle service
Goede en vakkundige service
Goede service en kennis
Alles ok, maar meestal moet je weer terug komen omdat er weer iets besteld moet worden.
Fijne omgang en goede service
Auto goed nagekeken en reparaties goed uitgevoerd.
snel en professioneel gerepareerd
Fijne garage. Fijne werknemers Professioneel Snel Goede prijs kwaliteit verhouding Zeer klantvriendelijk En lekker Texels. Bij met ze!!!
Zeer betrouwbaar en vriendelijk
Mark heeft mij goed geholpen bij het zoeken naar een mooie gebruikte auto.
Goede service Eerlijk
Ik moest mijn koplamp(en) vervangen, ik kon er gewoon op wachten, het was zo klaar. Goede service, nette prijs.
Goede service en Vakgarage Texel staat uit mijn ervaring altijd open om de klant te helpen met problemen en het vinden van een nieuwe auto.
We werden weer heel goed en snel geholpen!
Professioneel
Duidelijke uitleg en goede communicatie! Behoorlijke reparatie gehad maar duidelijk en goedkoper geholpen dan bij mijn oude garage
Altijd goede service, goede communicatie. Zeker aan te bevelen!
Zie boven
Er wordt altijd (zo snel mogelijk) tijd gemaakt om je even te helpen! Heel fijn en serieus werk