fijne garage met vriendelijk personeel
Altijd vlot en behulpzaam. Of je nu voor een vraag even binnenkomt of een probleem voorlegt. Er wordt meteen aandacht aan besteed. En trouwens de koffie is ook heerlijk!
Ben prima tevreden over de geboden service Tot zelfs de hulp aan huis vanwegens de accu. Mvg .A.Voets
Heel klantvriendelijk, deskundig, gratis koffie en thee zoveel als je wilt. Goede prijs- en kwaliteitverhouding. Je wordt netjes te woord gestaan en geïnformeerd over de onkosten. Fijne garage, waar ik graag mijn auto nar toe breng.
Zoals altijd goede service voor een redelijke prijs. Ik kom al jaren bij de vakgarage en ben zeer tevreden
Klant vriendelijk en goede adviezen.
Al jaren klant bij de Vakgarage. Ze denken goed met je mee en proberen een zo goed mogelijke oplossing te realiseren. Fijne behulpzame mensen.
Op de dag dat we belden, konden we meteen terecht. Het was echter erg druk en er kon niets worden beloofd. Onderzoek en reparatie waren binnen 1 dag klaar!
Goede service, klantgericht
Ik kan er altijd terecht voor reparaties maar ook voor advies.
goede service, snel, de auto wordt perfect onderhouden, aardige, vakbekwame mensen, betaalbaar. Echt een goed ouderwets bedrijf zoals je het tegenwoordig zelden meer ziet.
Al lang klant service altijd goed zoals het hoort
Medewerkers zijn zeer behulpzaam. En ik kan op afspraak vaak snel terecht.
Eerlijk en betrouwbaar
Zeer klantgericht en super toffe mensen!
Aardige mensen, goed advies
Goed service, en als er iets is wordt je meestal snel geholpen.
we zijn goed behandelt
Zowel bij het aanschaffen van een "nieuwe" auto als bij eventuele reparatie denken ze erg goed mee. Alle lof!
Kom er al een aantal jaren en heb alleen maar uitstekende service ervaren. Ook voor kleine reparaties maken ze even tijd voor je. Kortom is een super fijne Vakgarage.
Ondanks de drukte ben ik toch geholpen. Reparatie is goed en vakkundig gedaan. Top!
Goede service.
Geen klachten
Zie voorgaand antwoord!
Vakgarage Tilburg heeft mij uitstekend geholpen met mijn auto. Wat ik vooral waardeer, is de transparante communicatie. Vanaf het eerste contact werd ik duidelijk geïnformeerd over de kosten, de benodigde reparaties en de verwachte tijdsduur. Geen onverwachte verrassingen, alles werd helder uitgelegd. Daarnaast is de service top: vriendelijk personeel, vakkundige monteurs en een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding.