Zie boven
Kwamen ons direct thuis helpen toen onze auto niet meer startte en hebben diezelfde dag nog een nieuwe accu voor ons geplaatst. Geweldige service!
GOED EN FIJN GEHOLPEN
Eerste ervaring met deze garage en verassende positieve ervaring Je wordt met een professionele manier geholpen dus ja zeker aan te raden. Ze hebben mijn auto overgenomen voor een normale prijs en daardoor kon ik een andere auto kopen. Nogmaals bedankt voor alles. Een blij en tevreden klant.
Snelle goede service.
Spijker in achterband Snel opgelost, kom tussendoor even terecht!
Prima geholpen!
APK en onderhoudsbeurt snel en goed uitgevoerd. Ik werd telefonisch op de hoogte gehouden van de bijkomende kosten zodat ik aan het eind van de middag bij het afrekenen niet voor verrassingen kwam te staan.
Na minder goede ervaringen in het verleden nu met mijn 8 jaar oude auto naar Vakgarage Tilburg gegaan voor grote beurt en distributie riem. Contacten zijn goed en brengen vertrouwen in onze relatie.
Mijn oude auto moest plots vervangen worden, via de snelle communicatie en het bedenken van Vakgarage Tilburg kon ik snel al een testritje maken en mijn nieuwe auto bij hen ophalen!
Fijn dat de auto weer door de APK-keuring is gekomen en er 'n hele fijne leenfiets aan mij gegeven is. Alles correct en vriendelijke communicatie.
Goed, vooral doorgaan.
Perfect geholpen zoals altijd, bedankt weer!
Al jaren een prima contact met de Vakgarage. Goede service en klantvriendelijk.
Staan direct voor je klaar als je onverwachts met mankement komt
Zie bovenstaaand
Heel fijn dat er gedacht wordt in oplossingen. Koppeling kapot, nieuwe kon pas over 2 weken gemaakt worden, maar omdat ik op vakantie ging hebben ze zelfs overgewerkt zodat ik veilig mijn auto kon meenemen. Chapeau
Goede service, goed advies
Goed, snel en vakkundig geholpen door Patrick en collega’s. Misschien kan t goedkoper opgelost worden , maar was t dan ook daadwerkelijk opgelost? En zo snel op deze eerlijke manier? Dankjewel, Mvg Maaike en Mr Spark 62-PNP 4
Wordt heel goed geluisterd wat ik vraag. Word altijd goed behandeld. Auto altijd weer tip top in orde. Bedankt voor de goede zorgen!
Altijd duidelijke onderbouwing waarom iets wel/niet moet gebeuren en wat de kosten zijn. Heldere en transparante communicatie.
Altijd een eerlijk antwoord/advies. En er wordt altijd (indien mogelijk) meteen tijd voor je gemaakt.
Auto ging voor APK. Werd netjes gebeld om gevonden gebreken door te nemen. Kreeg uitgebreid de kostenopgave door. Er werd tijd genomen om opties te bespreken. Netjes gerepareerd en volgens kostenopgave.
Zeer vriendelijk, snel en goed geholpen.