Goede service, vakbekwaam en vriendelijk.
Snel vakkundig en vriendelijk geholpen met breng en haal service
Volgens afspraak en gebeld ivm de prijs
Denken goed mee met de klant en leveren perfecte service!
Afspraken zijn helder en worden tegen een redelijke prijs steeds goed nagekomen en uitgevoerd.
Duidelijke afspraken over wat er aan de auto moest gebeuren. Vooroverleg over wenselijke extra werkzaamheden. Alles tijdig en volgens afspraak klaar. Monteurs en administratie beleefd, vriendelijk en meedenkend.
Er wordt altijd even gebeld over de werkzaamheden. Zeer tevreden!
Mijn auto is al jaren veilig in handen van de Vakgarage.
afspraak maken voor apk en een service beurt was binnen een week geregeld.
Ik had een lekke voorband. Gelukig was ik bij huis. De volgende dag werd band eraf gehaald en later op de dag nieuwe geplaatst. Fijn zo'n snelle actie.
Kon snel een afspraak maken en storing verholpen!!
Toen ik kort geleden vroeg of men tijd had om een voorlicht te vervangen was er meteen gelegenheid om langs te komen. Dat was erg fijn want toen kon ik meteen weer veilig de weg op:-)
Net geen 5 sterren omdat er een vlek op de zitting was achter gebleven. Verder altijd alles uitstekend!
Zeer positief
Ze werken no nosense, denken mee, geven duidelijke (prijs)info, gewoon prima dus
Vriendelijk ontvangst, goed geïnformeerd wat er moest gebeuren en werd over de onkosten gebeld voor akkoord.
We zijn heel goed geholpen en blij met onze nieuwe auto.
Al meer dan 30 jaar ben ik klant bij deze garage en dat tot volle tevredenheid. Je wordt vriendelijk ontvangen en geholpen. Van receptionisten tot monteurs, iedereen doet z'n best om de klant zo goed mogelijk te helpen. Vakgarage Veldma Jansen is gewoon "mijn" garage!
Voor reparatie koppeling en distributieriem bij vakgarage veldma Jansen geweest. De auto is keurig gerepareerd. Als extra service kreeg ik tijdelijk winterbanden te leen voor aanstaande wintersportvakantie en wat extra olie. Service, reparatie en communicatie dikke prima.
Werden goed bijgestaan, overleg voor de reparatie werd gedaan en of de prijs goed was. Erg deskundig. Leenfiets bij inleveren auto.
altijd heel tevreden leuke mensen mooi gebouw
Een goede garage en vriendelijke personeel en een goede voorlichting, verder gaat alles in overleg super.
Wadwerd 2
9746DC Groningen