Prettige ervaringen Een wat ongedwongen contact en
Het personeel van Veldma Gr .bv is heel gemotiveerd en hulpvaardig ,zo wel de werkplaats als het kader , Daarom mag ik er kraag komen .
Snel goed geholpen, ook in het middaguur!
Goed, deskundig en klantvriendelijk personeel. Prima zo.
ervaringen zijn goed
Dit is niet mijne eerste keer, ik ben iedere keer tevreden uit de garage geweest.
Altijd zeer vriendelijk en correct en zeer behulpzaam.
De ervaringen met Vakgarage Veldma in Groningen zijn voor mij altijd positief. Ze zijn daar vriendelijk en hulpvaardig bij vragen mijnerzijds.
Prima service geef daarom alles een 8 de wachtruimte is mooi geworden beter dan in de showroom te zitten.
Zeer goede ervaringen! Men denkt mee en zoekt alternatieve (goedkopere of snellere) oplossingen! Klantvriendelijk maar ook klantgericht. En je betaald ook niet voor de koffie want die hebben ze niet. Dat scheelt ook weer!
Wadwerd 2
9746DC Groningen