Je wordt er netjes en goed geholpen.
Prima geholpen. Helaas dezelfde avond nog een lekke band, terwijl er 4 nieuwe banden onder waren gezet. Teruggebracht en daarna keurig geholpen. Daarna tijdens het rijden constant een raar geluid. Bleek dat mijn reservewiel los zat.
Altijd persoonlijke benadering en betrokken
Bedankt voor deze super mooie beoordeling, leuk! :)
Strakke prijs. Aardige mensen. Goede service.
Goede ervaringen
Vriendelijk mensen alleen rekent men flinke prijzen, snap best dat het geld kost alleen ben ik al jaren veel te veel geld kwijt bij deze garage
Wat fijn dat we inmiddels een goed gesprek met elkaar gehad hebben. Gelukkig mogen we je komend jaar weer verwelkomen in onze werkplaats!
Altijd klant vriendelijk, denkt altijd mee in mogelijkheden!
Ik heb goede ervaringen met Vakgarage Verbree. Informeren de klant welke gebreken er zijn tegengekomen en weten ook meteen de totale kosten.
Vriendelijk, meedenkend bedrijf! Kijkt samen naar een passende oplossing!
wij komen hier al ruim 15 jaar voor al onze auto\'s die we ooit gekocht hebben voor hun apk en onderhoud en hebben er ook wel eens een auto gekocht. Altijd netjes geholpen en er vallen altijd wel redelijke afspraken met elkaar te maken.
Betrouwbaar en goede service.