Goed personeel en alles wordt samen met de klant besproken.
Altijd goed advies en goede service
Snelle service en ze proberen het zo te regel dat je gelijk terecht kan als het moet
Er waren wat problemen met de koelvloeistof. Gebeld en gelijk afspraak kunnen maken. Probleem is keurig opgelost.
vriendelijk, hulpvaardig, goed en degelijk advies
Goede service, goed onderhoud, vriendelijke en deskundige mensen.
Een puntje die ik wel wil benoemen: De radio laten staan op de zender waar hij op staat.
Meedenkend en vakmensen
Alles wat gedaan moest worden is gebeurd, en vooraf netjes geïnformeerd over de kosten.
Nvt
Goed en snel
Ik ben al jaren klant bij Verbree Benschop en ik vind het een heel goede en zeer betrouwbare garage met goed en vriendelijk personeel.
Goede service vanaf het ophalen van de gestrande auto tot en met de reparatie en alle communicatie er omheen. Bovendien was de schade ook zeer snel hersteld.
Het voelt alsof ik ze al jaren ken.
Ik breng mijn auto al jaren voor onderhoud bij deze garage.
Prettige ontvangst. Verwacht extra onderhoud wordt ruim van te voren aangekondigd.
Goed hulp,advies en heel belangrijk zeer klantvriendelijk
Altijd in goed overleg en advies zijn de kenmerken van garage Verbree
Altijd netjes van te voren geïnformeerd wat de reparatie gaat inhouden en wat hiervan de kosten zijn. Bij niet tevreden mag je altijd terug komen.
zeer tevreden
Deze garage biedt telkens een oplossing die past. Ben er klant sinds 2017 en rijdt er graag die extra kilometers voor, vanuit Rotterdam. Hier krijg je duidelijke informatie over wat er speelt, een helder overzicht over mogelijkheden of de keuzes die voorliggen. En er wordt telkens een oplossing gezocht die prijs-technisch het meest handig is. De klantrelatie en eerlijkheid staan hier hoog in het vaandel en dat merk en voel je met alles.
Vakbekwame mensen, prettige sfeer en duidelijke afspraken.
Vakkennis aanwezig en goede afhandeling
prima service in alle facetten