Afspraken worden altijd nagekomen. Prijsopgaven blijken regelmatig achteraf mee te vallen , dat hoor je wel eens anders. Als er iets tegenvalt tijdens reparatie is er eerst overleg en wordt er altijd een betaalbare oplossing voorgesteld. Mijn kinderen rijden graag een stuk om zodat ze hun auto hier kunnen laten nakijken.
Gewoon goed en prettig geholpen!
Ik ben naar volle tevredenheid en op een vlotte manier geholpen!
Zie eerste antwoord.
Alleen maar goede ervaring
Nieuwe motor was noodzakelijk, hier is heel goed en klantgericht mee om gegaan. Men dacht mee, gaf goed advies wat uiteindelijk in een zeer tevreden klant resulteert.
heb naar een vorig bezoek mijn mening gegeven die was zeer positief en dat was nu weer zo , ga niet weer een hele vragenlijst invullen
Ik had een beetje lang gewacht met de grote beurt. Had o.a. 4 nieuwe banden nodig. Waarschijnlijk omdat het allemaal wat langer duurde was de leenauto gratis.
vakmanschap en prima service
Flexibele hulp zijn staat hoog in t vaandel
Beurt en APK. Goede service werd gebeld toen hij klaar was, kon eventueel leenauto of leenfiets mee krijgen, maar was voor mij niet nodig. Prima service. Ook was de auto gewassen toen we hem terug kregen, een aangename verrassing.
Wij komen al jaren bij vakgarage Verbree,vriendelijk personeel,auto volgens afspraak klaar. Beveel deze garage ook zeker aan!!
Ook al was de occasion 10+ bij de aflevering apk worden zelfs de ‘discussie punten, aangepakt. Én je wordt behandeld alsof je een spiksplinternieuwe auto koopt.
Goed en vriendelijk
zie bovenstaand
Ik ben heel tevreden met het team van Vakgarage Verbree. Men luistert, is attent, behulpzaam en levert prima werk.
Klantvriendelijk, deskundig.
Snel, attent, vriendelijk en deskundig.
Duidelijke afspraken, geen lange wachttijd.
Met een mum van tijd ben ik geholpen
Top geholpen met accu probleem, men doet wat men belooft en meer dan dat. Ieder medewerker is vriendelijk, behulpzaam en komt met de juiste adviezen.
kom al meer dan 30 jaar bij Verbree als klant , altijd goede service en vertrouwde en prettige contacten plus vakmanschap
Ik had een klapband en heb de volgende ochtend gebeld, waren snel te hulp en kwamen mijn auto ophalen. Ik heb gelijk 4 nieuwe banden genomen. Wat een super service, heel vriendelijk en professioneel! Ik kom hier zeker terug.
Twee dagen voor onze vakantie bleek dat wij niet met onze eigen auto op vakantie konden gaan ivm met een motorstoring. Er werd gezorgd voor een prima vervangende auto, super geregeld, we zijn er 2,5 week mee weggeweest en hoefden er nagenoeg niets voor te betalen. Geweldige service van Verbree en wij een hebben een heerlijke vakantie gehad!