Goed contact en snelle service me auto was zo gerepareerd
Tot nu toe tevreden
Zeer prettige garage! Makkelijk een afspraak maken, goede communicatie. Gewoon een uitstekende service zonder onzinreparatie om de kas te vullen. Datgene wat er gedaan wordt, geeft mij het vertrouwen dat mijn auto goed is. Hier blijf ik standaard voor alle reparaties en servicebeurt komen.
Vakkundig
Vriendelijk en zoeken gelijk een oplossing
Langjarig bestaand contact met lokale garage. Ze leveren goed werk en zijn betrouwbaar. Dat wil ik graag zo houden.
Komen goed hun afspraken na
Jarenlang was ik al klant bij Garage v.d. Heuvel naar volle tevredenheid. Verschillende jaren kon ik financieel geen auto rijden, maar nu heb ik weer een autootje en ben weer terug als klant vanwege mijn goede ervaringen.
Motorprobleem onderzocht en opgelost
Afspraken worden goed nagekomen. Altijd vriendelijke service en persoonlijk.
Altijd thuis komen bij vd Heuvel
Had een apk afspraak. Werd direct geholpen.
Een afspraak was vlot te maken, geen 4 weken wachten. Ik kon op de auto wachten, had hier ook om gevraagd, allemaal geen probleem. Je wordt vriendelijk en correct te woord gestaan, duidelijke uitleg over de factuur. Ik kom hier graag en ga niet meer naar de merk-garage.
Zeer tevreden met alles
Ik ben goed en deskundig geholpen.
Vriendelijk, service gericht, snel
In de buurt, makkelijk, service, en goed
Na telefonisch overleg konden we de auto snel laten repareren
Ik ging om een voor pechhulp te vragen. Een item wat deze Vakgarage biedt zeker als je het afzet tegen de hulp van de anwb. Goed initiatief zeker in deze tijden van hoge kosten.
Goed!
Verbreepark 33