Ik ben tevreden. Zeer vriendelijk en vakkundig personeel
Goede service, klantvriendelijk,goede uitleg.
Behulpzame, meedenkend, klantvriendelijke garage. Bedankt voor de goede service.
Mijn eerste ervaring (na een APK in april) met een kleine servicebeurt is mij uitstekend bevallen. Ben na het brengen van de auto ben ik keurig thuis gebracht en de auto is, nadat deze klaar was, ook weer keurig thuis gebracht. De rekening is overzichtelijk opgesteld met daarop specificatie met de verrichte werkzaamheden.
Tevreden
Voor de eerste keer bij Van de Heuvel voor airocontrole. Netje op tijd geholpen. Terwijl ik wachtte boven lekker bakkie koffie gedronken.
Zeer vakkundig en vriendelijk , zeer goede verhouding tussen kwaliteit en prijs
Prettig, makkelijk geholpen klantvriendelijk!
Altijd klantvriendelijk, goede service en vakkundig personeel. Kortom een zeer tevreden klant.
Fantastisch service
je hoeft niet gelijk te betalen je hebt 30 dagen de tijd te betalen
De reparatie werd zo snel mogelijk uitgevoerd, zou nog dezelfde dag zijn gebeurd als het mogelijk was.
Nadat onze versnellingsbak kapot was, hebben ze alles in het werk gesteld om voor een leuke prijs een andere te krijgen.
Aandacht voor de klant en goede service weer gekregen bij grote beurt.
yrcdujbgknlmj;m;lm
Vriendelijk. Hulpvaardig. Deskundig.
Prima geholpen
Goede service waar ik al jaren kom. Nooit een vervelend voorval meegemaakt.
Transparant, altijd goed bereikbaar, deskundig vaklui en klantvriendelijk.
Zoals altijd goed.
we wouden een rolstoellift inbouwen. van den Heuvel was snel en betaalbaar. we konden meteen langs. een aanrader!!
Mijn auto kwam voor een APK binnen. Er bleek een reparatie nodig te zijn waar ik keurig netjes over gebeld werd.
Snelle levering, qualitatief product
Eerst een heldere probleemanalyse van de uitlaat op de brug in mijn aanwezigheid. Voorts duidelijke mondelinge offerte met prijs. Goede afspraak over datum en wachttijd. Uitstekende behandeling met koffie, prima oplevering en nazorg. De auto rijdt weer fluitend. Bedankt!
Verbreepark 33
2731 BR Benthuizen