Het was mijn 1e keer om hier de auto voor APK te brengen. Dit is me zéér goed bevallen. Zal in de toekomst ook de servicebeurten laten uitvoeren.
Is oké , wel snel na laatste reparatie
ze luisteren naar je en word goed geholpen
Weer snel en professioneel geholpen.
Goed en vakkundig weten waar ze over praten , heel vriendelijk.
Ze doen het onderhoud plus APK, naar volle tevredenheid.
Beste garage
Top service weer
Vriendelijk behandeld
Direct afspraak kunnen maken En goede service
B
Ik vind dat het service beter kan. Er zijn materialen vervangen zonder overleg. Bedrag is veel hoger uitgevallen dan dat ik online te zien kreeg. Er is geld berekent voor vervangend vervoer zonder dat ik het wist. Auto was erg smerig, was niet eens schoongemaakt. 10e korting gekregen ipv service geven v vervangend vervoer, zonder kosten en omdat deze ook niet schoongemaakt was. Indien service verbetert zal ik mensen zeker aanraden
Heel tevreden vriendelijk.en vakkundige mensen
Altijd klantvriendelijk, vakkundig personeel en levert altijd top service. Kortom een tevreden klant.
Aller vriendelijkste medewerkers
top
wordt goed meegedacht
Altijd een feestje.om je auto naar toe te brengen
Ik heb mijn fiat500 voor het eerst hier voor een beurt gebracht. Door een foutje kwam ik daar en was mijn auto nog niet klaar. Ik kreeg meteen een auto mee zodat ik niet een uur hoefde te wachten daar en later op de dag terug kon komen. Goed opgelost.
Helemaal tevreden. Ben blij met de nieuwe ruitenwissers.
Altijd betrokken en vriendelijk en er wordt met ons meegedacht als er een probleem is
Kundig, dienstverlenend en vriendelijk.
Verbreepark 33
2731 BR Benthuizen