Altijd meedenken, bij problemen maken ze tijd voor je! Al jaren touwen klant ivm goede service!
Mooi
De site voor een apk keuring in te plannen is prettig. Snelle reactie, duidelijke afspraak. Vroeg tijdstip kunnen brengen, vriendelijke dame en goed geholpen. Leenfiets is prima geregeld. Een zeer te vrede klant.
Al onze bedrijfswagen hebben wij in onderhoud bij vd Heuvel. Al decennia. En altijd goede service voor een goede prijs.
Snel voor een prima prijs
Al jarenlang goede ervaring en service
Na de keuring weg laten gaan met een ratel in de motor, speciaal nog nagevraagd maar nee niets aan de hand..volgende dag liep mijn motor vast
Ze konden mijn auto niet uitlezen en het probleem niet achterhalen, kan gebeuren. Maar vervolgens ben ik wel 2 dagen m'n auto kwijt en heb een hele vieze leenauto waar ook lampjes branden, krijg vaag advies 'we kunnen wel iets vervangen, kijken of het helpt maar dat weten we niet', 'als ik jou was zou ik hem gewoon verkopen' waarom een auto verkopen met een probleem en zonder te weten wat het probleem is? Hij rijd verder nog prima dus zo desastreus zal het probleem niet zijn... dus dikke rekening en geen antwoord. Nu naar een andere garage.
Netjes, conform afspraak, werkzaamheden uitgevoerd.
Goed bedrijf, uitstekende service.
wat er moest gebeuren correct uit gevoerd
Zeer goed.
Goed onderhoud/APK. Een prettig ontvangst bij afleveren en ophalen van de auto. Ben zeer tevreden.
Het keuren van mijn auto is goed en snel gedaan. De breng - haal service is de vergoeding meer dan waard!
Eerlijk en deugdelijk
Netjes mijn schade hersteld
Al jarenlang zonder klachten klant bij garage vd Heuvel. Ze komen keurig hun afspraken na.
Vriendelijke mensen zeer goede service en kwaliteit auto rijd weer super niks op aan te merken Hartelijke dank
APK weer goedgekeurd!! Auto uit 2006, goed onderhouden. Heel blij mee.
De APK van mijn camper is snel en vakkundig uitgevoerd. Binnen een uurtje had ik hem al weer terug.
Vakgarage W. Van den Heuvel is een garage waar men graag met de klant meedenkt. Bij een apk of beurt krijg je altijd een belletje als er iets gedaan moet worden aan de auto en wat dit eventueel gaat kosten. Kom hier al jaren voor mijn apk.
deskundig en vriendelijk
Verbreepark 33