Mijn eerste afspraak bij van den Heuvel, als kersverse inwoner van Benthuizen. Op het laatste moment, vlak voor mijn vakantie, nog een afspraak voor een APK'tje kunnen maken. Een klein probleempje werd superslim opgelost. Zeer tevreden. Na de vakantie kom ik terug voor een beurtje, en het karretje van mijn vrouw zal bij jullie ook in goede handen zijn...
snel geholpen goede service
Prima, vriendelijk en snel geholpen na autoschade. Heeft voorzien in vergelijkbare leenauto
Ik heb al reclame voor jullie gemaakt
Ben snel geholpen, maar ook vakkundig, aanrader
kleine garage persoonlijke benadering daar voel ik mij het meeste thuis
prima geholpen
olielekkage opgelost
Goede service en snellen afhandeling
Ik ben reeds jaren klant en nog nooit teleurgesteld.
Zijn flexibel en maakt altijd ruimte voor spoedreparatie. Kortom een tevreden klant.
Heb steeds goede ervaring gehad
Keurige Vakgarage met uitstekende service en communicatie mbt reparaties!
Afspraak maken kan snel, auto wordt vriendelijk ontvangen en ik kon een fiets lenen zodat ik niet terug naar zoetermeer hoefde te lopen
Correcte afhandeling in goed overleg
Ik word altijd zeer prettig geholpen. Afspraken worden goed nagekomen. Prima service.
We komen al jaren bij deze garage. We hebben Veel vertrouwen in de monteurs. En houden van de No nonsens houding van dit bedrijf
vlot en deskundig
Alles is weer prima opgelost, zoals we al jarenlang gewend zijn!
voor mijn eerste auto een vakkundig apk gehad en advies wat er vervangen moet worden.
vriendelijk, accuraat advies en snelle service.
goede persoonlijke service, vlot met maken van afspraak en deskundig
Apk en bandenwissel
Klantvriendelijkheid is een positief punt!
Verbreepark 33
2731 BR Benthuizen