Kom al jaren bij garage Wassenaar,waar je eerlijk en keurig geholpen wordt.
Gewoon, helder, duidelijk en transparant! Kwaliteit!
Denken mee met oplossingen, en verstaan hun vak.
Altijd bezig om goed voor je auto te zorgen en op de kosten te letten
Goede service snel geholpen
Hendrik en John willen je altijd helpen, moderne garage met ouderwets vakmanschap zonder poespas. Auto's en hun onderhoud zijn nooit goedkoop, maar bij deze garage blijft het betaalbaar. Ons hele gezin is klant en zeer tevreden.
Bij garage Wassenaar weet men ongelofelijk veel van de meeste automerken en de meest voorkomende problemen, en dus ook van de oplossingen. Als er zich onverwachte problemen voordoen komt er altijd een telefoontje. Fijn zo'n garage in de buurt.
Zie boven
Goede service, bellen bij extra kosten, al jaren een tevreden klant.
Zeer klant gericht en vakbekwaam
Goede monteurs en goed contact. Wordt gebeld wat er na de keuring is gezien en overleg wat er gedaan moet en kan worden. Ook netjes weer gebeld als de auto klaar is. Auto weer tip top in orde!
Prima garage
Afspraken worden nagekomen, men is vriendelijk en zeer vakkundig. Goede prijs kwaliteit verhouding, je hoeft niet bang te zijn dat je teveel betaald.
Prima afspraak te maken, onderhoud altijd goed,
Auto weer voor APK gebracht, netjes geholpen en na benodigd onderhoud kunnen we weer een jaar verder! Heel fijn en doen alleen wat nodig is!
Het is altijd prima voor elkaar. Duidelijke uitleg en goed overleg!
Goede service, betrouwbaar en een redelijke prijs.
Wat de heren beloven maken ze ook waar.
Ik was héél blij dat mijn auto snel gekeurd kon worden. Ik vond het contact via app en in de garage met Hendrik vriendelijk en fijn. De andere meneer die mij hielp was een man van weinig woorden en dat vond ik niet prettig, het voelde erg ongemakkelijk. Ik ben een potentiele nieuwe klant en vond dit geen vriendelijke binnenkomer! Een vriendelijk woord kost niets, maar het brengt je wel wat!! Misschien een goede tip?!
heel prettig!
Ze houden zich aan de afspraken en, waar nodig altijd alles in overleg.
dikke prima
Een omrij garage. Geen gezeur en gedoe, maar prima vakmanschap.
Klantvriendelijk, vakkundig, goede prijs-kwaliteit verhouding, snelle service. Het is een relatief kleine garage maar groot in hun werk waar menig groot autoconcern een voorbeeld aan zou kunnen nemen.
Heemraad Witweg 2
1678 HJ Oostwoud