Prima service, geen onnodige hoge rekeningen. Ze nemen de tijd voor de klanten. Altijd vriendekijk en meedenkend.
Snel en goed geholpen bij montage van de trekhaak.
Met de garage spreek ik af wat er aan de hand is en moet worden gerepareerd. De auto wordt bij huis opgehaald en ook weer teruggebracht. Met bijkomende reparaties cq kosten wordt altijd telefonisch overlegd. Het personeel is echt klantvriendelijk. Men maakt ook direct ruimte voor een klein probleem dat direct aandacht vraagd. Het is een garage die ik als klant zeer waardeer en een ieder zal aanbevelen die een vakgarage nodig heeft.
Goed en snel en behulpsaam een fijne garage
Zoals altijd. Buitengewoon prettig te woord gestaan en begeleid in de aankoop/inruil van gebruikte auto.
Gebruikte auto gekocht. Prima contact en keurige afhandeling
ik ben goed geholpen door jullie. ik ook last als hard tegen mijn praten ik teenietus !!
Vriendelijk geholpen en goed op de hoogte gehouden over het vervolg van het onderhoud. Ik denk aan mogelijke extra kosten die er bij komen
Super!(als altijd!)
Gewoon goed en prettig
Prima service.
top werk
Erg goede ervaring mee, zeer snelle service en een gratis leenauto.
Klantvriendelijkheid ; Nemen de tijd voor je, betrouwbaar, garantie periode.
Goed en deskundig onderhoud
zeer tevreden
vriendelijke duidelijke behandeling
Goede afspraken. Een belletje als er iets onverwachts tevoorschijn komt. Met kleine dingetjes wordt je meteen geholpen. Prima service en bejegening.
Zeer fijne mensen! Klantvriendelijk en deskundig! Altijd weer! Dank!
Altijd geweldig geholpen door vakgarage Westering.
Prima ontvangst, netjes een sms een dag ervoor met een herinnering en ook een sms op het moment dar de auto klaar is. Fijn, snel en uitermate vriendelijk.
Aangename medewerkers met vakbekwaamheid.
Altijd goed
Goed geholpen