Altijd bereid om je te woord te staan
Prettig in omgang. Goede uitleg over wat ze hebben gedaan.
Auto stond voor proefrit al helemaal klaar. Na proefrit goed gesprek gehad en een mooie deal kunnen sluiten. Bij het ophalen van de auto ging het ook allemaal snel en goed.
Serieus bezig Nette behandeling Uitleg wat ze gaan doen Uitleg wat ze hebben gedaan
Bijzonder goede service Ja aanbevelen
Goede service en erg behulpzaam.
Fijn en prettig geholpen. Een dikke 10!
Duidelijke afspraken, goed overlegen werkzaamheden keurig uitgevoerd.
Altijd vriendelijk en bereid tot overleg en vakkundig advies
Mijn bezoek aan de garage worden altijd heel prettig ervaren. Bij vragen word er altijd aandachtig geluisterd en naar een oplossing gezocht.
Prima geholpen door Egbert Westerink.
Tevreden, maar wel fors aan de prijs .
Netjes via sms herinnerd aan beurt en op dag zelf sms wanneer auto klaar staat. Hebben onderhoud uitgevoerd alleen wat nodig. Nette tariefstelling. Auto gewassen, gratis
Vlotte afwikkeling op redelijke termijn. Bedrijf geeft een goed gevoel m.b.t. de verrichte werkzaamheden
Bij het inruilen van mijn Citroën C3 auto, voor een nieuwe C3 automaat, ben ik zeer plezierig en vakkundig geholpen door verkoper Egbert Westerink. Ook bij de aflevering prima uitleg.
prima,staan altijd voor je klaar. en goede vakmensen.
Prima service. Je wordt vriendelijk en snel geholpen.
prima service; gemaakte afspreken werden nagekomen.
Alle opgegeven acties netjes uitgevoerd en op tijd. Beschikking gekregen over vervoer.
Netjes en snel geholpen. Ik kom hier zeker terug!
Vriendelijk, snelle hulp, vertrouwen in professionele aanpak.
Westeinde 106
3844 DR Harderwijk