Goede service en klantvriendelijk. Ook een goede indicatie van de kosten van het onderhoud
Uitstekende service! Bij defecte accu en noodzaak voor vervangende auto was zeer snel geregeld, TOP!
Zeer persoonlijke bejegening en betrouwbaar onderhoud van mijn auto.
Deskundigheid en service zijn de kenmerken van deze garage die mij hebben doen besluiten het onderhoud door Westerink uit te laten voeren. Mijn Outlander op LPG loopt weer als een zonnetje na een grote beurt. Tevens werd ie perfect uitgelijnd wat het rijgenot aanzienlijk heeft verbeterd. Ik kom met plezier vanuit Arnhem naar Harderwijk omdat ik weet dat mijn auto er in goede handen is én er altijd een leenauto klaar staat.
Uitstekende service en goede persoonlijke aandacht. Reparatie geheel volgens vooraf gemaakte afspraak.
Perfecte service en vakkundig personeel.
Ik ben tot nu toe op een prettige en zeer klantvriendelijke wijze geholpen.
Prettige en goede service, nooit problemen.
netjes geholpen en prima service
Uitstekende garage met een tiptop resultaat.
Zeker goede garage. Auto is perfect onderhouden
Afspraak voor woensdag liep perfect. Terugkomst op vrijdag wat problematischer. Eind goed, al goed.
Prima service, klantvriendelijk en deze garage komt de klantbelofte altijd na! Klein aandachtspunt: bij de uitrit moet je vanwege de aanliggende bocht rekening houden met verkeer. Overzicht op tegemoetkomend verkeer wordt gehinderd door de ligging.
Zo als altijd heeftb garage Westerink ook nu weer waar gemaakt dat service verlenen voor hen een prioriteit is.Mijn C1 is vakkundig behandeld en ik kreeg hem keurig terug. Omdat ik slecht ter been ben werd ik bij inlevering van mijn auto thuis gebracht en toen de onderhoudsbeurt en apk was afgewerkt weer opgehaald.
Periodiek onderhoud en APK. Geen klachten. Wachten niet aan de orde, er stond een leenauto klaar.
Prima Toko
Geweldig bedrijf welke erg gastvrij en deskundig is.
Westeinde 106
3844 DR Harderwijk