Goede bereikbaarheid en toont de wil om de klant een goede oplossinge te bieden.
Vriendelijke ontvangst en vanwege het mooie weer buiten de koffie gedronken.Ook daar de auto bekeken en een goede indruk gekregen tijdens een leuk gesprek. Het gaf mij een vertrouwd gevoel.
Vriendelijk en efficient
Vriendelijk bedrijf
Goede service! Erg tevreden over de samenwerking. Ook vriendelijk personeel :)
Gastvrij en ontspannen. Gaf meteen een vertrouwd gevoel.
Prima.
vaste klant qua onderhoud dit zegt al genoeg. Doen hun werk prima en nog een gratis leenauto ook! nog een vraagje, laatst heb ik een account aangemaakt en gegevens aangevuld, maar ik kan die link niet meer vinden, kunnen jullie deze nog ff doormailen, dank!
Prima ervaring! Wat ze zeggen, doen ze ook! Super. Altijd vriendelijk!
zoals gewoonlijk uitstekend
Goed garage. Kwaliteit straalt het bedrijf uit en de vriendelijkheid viert de boventoon.
Fijn en meedenkend bedrijf.
aangenaam verrast door de - gratis - wasbeurt die onze auto gekregen had bij de jaarlijkse controle. Ddank voor het ophalen van de auto nu ik niet thuis was
Wij blijven
Niet anders dan goede ervaringen en een prettig contact
Westeinde 106
3844 DR Harderwijk