Trekhaak laten plaatsen via trekhaakcentrum. Alles was uitstekend geregeld.
Na de servicebeurt is de auto gewassen wat ons goed uitkwam. Bedankt voor deze extra service.
uiterst vriendelijk geholpen bij de keuze voor een gebruikte auto; zowel telefonisch als in het echie deskundig en betrouwbaar overgekomen
Ik kom uit lelystad, kon alleen nog maar bij deze mercedes garage terecht op korte termijn. Ik kon een een leen auto krijgen, en mijn auto was op tijd klaar.
Gewoon correct
goede ontvangst en service.
Al meer dan 40 jaar “mijn” garage
Eerlijk,Vakbekwaam,Prettig.
Ben al meer dan 30 jaar klant. Altijd goed geholpen... er wordt altijd naar de juiste oplossing gezocht samen met de klant. Goed technisch personeel. Breng een bezoek aan Westerink om de zelfde ervaring op te doen
Zie vorige vraag
zeer prettig
Nvt
Klantvriendelijk, doelgericht, uitstekende service
Mijn enige opmerking is dat de stekker van de fietsendrager heel moeilijk in de contrastekker gaat Is een heel gepruts
Prima service. Onderhoud naar tevredenheid uitgevoerd.
Goed.
Heldere communicatie, prijsopgaaf vooraf, werkzaamheden goed en netjes uitgevoerd, top allemaal.
De trekhaak is goed geplaatst tegen een nette prijs. Op een prettige manier geholpen.
heel goed geholpen en netjes
Zeer behulpzaam bij mijn schadegeval.
Zie hierboven
Hele vriendelijke en hulpvaardige mensen die hun afspraken altijd nakomen en weten waar zij het over hebben! Groot vakmanschap!!
Westeinde 106
3844 DR Harderwijk