Prima service, uitstekend geholpen
Flexibel en klantgericht. Altijd overleg over uit te voeren reparaties
Al vele jaren steun en toeverlaat op alle vragen wat betreft ons wagenpark.
Prima garage, kleinschalig, goede service en klantvriendelijke mensen, ook het personeel..
Goede service, gratis leenauto en zeer flexibel.
Prima garage zeer tevreden
Geen achterdochtig gedoe! Gewoon transparant over de inkoop prijzen en snelle werkzaamheden! Komen afspraken na.
Een vertrouwd adres in deze hectische tijd, waar SERVICE met hoofdletters wordt uitgevoerd.
Hans Sloot doet wat hij moet doen en is correct samen met zijn team naar de klanten toe . Ben er al jaren tevreden klant.
Hier wordt goed naar de klant geluisterd en beschikt men over veel kennis en ervaring
Goede service, auto kon na sluitings tijd worden opgehaald,
Fijne medewerkers en met name Hans is enorm betrokken en probeert alles te repareren en houdt het kostenplaatje scherp in de gaten.
Laagdrempelige, vakkundige en vriendelijke hulp.
wij zijn al jaren vaste klant en een prima service
Snel, effectief en netjes
Prettig contact met garagehouder en monteurs! Denken met je mee! Opdrachten worden goed uitgevoerd. Deskundig team!
Duidelijke afspraken en de service is uitstekend. Heb goede ervaringen met de dienstverlening door het personeel.
Ik kan altijd terecht. Wordt vriendelijk te woord gestaan en adequaat geholpen.
Sinds een jaar kom ik voor reparaties bij Hans Sloot. Daarvoor was ik altijd bij mijn dealer. Ik werd meteen getroffen door de service en deskundigheid van deze vakgarage. En dat alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Snelle hulp en vriendelijke bejegening maken het bezoek des te prettiger. Een 10 met een griffel.
Dat is zoals het bij een garage hoort te zijn. Vriendelijk en vertrouwd.
Snelle en correcte afhandeling van het probleem.
Altijd staan ze klaar, goede vaklui en zeer vriendelijk
Kan snel terecht. Denken mee in een oplossing en staan altijd klaar. Gemoedelijk en tegelijkertijd zeer vakkundig. Willen wat extra doen als dat nodig is. Pluim!