Ik beveel dit bedrijf van harte aan.
Al meerder keren geweest voor reparaties en steeds correct uitgevoerd. Personeel is meedenkend en klantvriendelijk.
prettig en vlotte behulpzaam personeel.
Zeer vriendelijke , behulpzaam vakkundige mensen. Ik kom er met mijn Citroën DS5. Moet zeggen dat hij bij van de wildenberg beter onderhoud krijgt dan bij Driessen Citroën. Voor mij dus genoeg redenen om hier mijn auto in onderhoud te hebben.
Vrijdag 14 jan.2022 j.l. auto gaan uitzoeken en prima geholpen door Jorg want Mark was op vakantie! Meteen proefrit kunnen maken en..verkocht! Op vrijdag 21 jan de auto gehaald en t zag er keurig uit, hij rijdt uitstekend! Ook bij regelmatig bellen of langsgaan om uitleg van de auto, fijne service door Jan en een van de monteurs! Kortom een fantastische koop gedaan bij een super goede garage! Dank jullie wel!
Zeer voorkomende en vriendelijke ontvangst en behandeling
Zeer goed geholpen
Afspraak €160 tot €200. Rekening €550, wel wat extra Ruitenwissers €90 per stel, bij navraag we hebben ze ook veel goedkoper maar zonder overleg deze horen bij deze auto, goedkopere passen wel. Ook andere posten veel duurder dan de ANWB site.. APK vergeten af te melden.
Prima service, auto beurt en laten keuren. Prijs tov merkdealer is zeer prettig. Daarnaast in de ochtend gebracht, kon blijven wachten. Duidelijke prijsopgaaf vooraf, komen afspraken na.
klant vriendelijk
Gewoon goed. Niets aan toe te voegen
Word altijd keurig te woord gestaan heeft goede adviezen en het is prettig met dit bedrijf geholpen te worden
Een goede betrouwbare garage.
Ben al meer dan twintig jaar klant en altijd vriendelijk en deskundig geholpen. Ze hebben mij nog nooit teleur gesteld.
geen reden om een andere garage te kiezen
Onderhoud prima geregeld
Wij hebben niets nadelig ervaren.
Correct aan de telefoon . Snel een afspraak kunnen regelen. Vakkundig uitgevoerd.
Duidelijkheid mbt onderhoud met de bijbehorende kosten.
Ze doen altijd hun best om je zo snel en goed mogelijk vooruit te helpen. Goede service.
Jaren klant en dat blijft zo !
Fatsoenlijk met de Prijzen .
Snel en goed. Leenfietsen beschikbaar!