N.v.t.
Kom er al jaren voor onderhoud en aanschaf gebruikte auto.
Afspraak prima nagekomen.
Afspraken kloppen en goede service.
Al jaren klant, nog nooit teleurgesteld in al die jaren.
Super goede garage met vriendelijke en behulpzame werknemers.
Altijd vriendelijke mensen en de rekening is schappelijk
Ik reed al jaren een Nissan en liet deze altijd onderhouden. Nu een Peugeot maar ook die onderhouden ze prima.
Vriendelijk personeel die meedenkt.
De service om de auto op te halen en te brengen is zo klantvriendelijk. Ga zo door!!
Als vaste klant weet ik dat bij de medewerkers van vd Wildenberg mijn auto in goede handen is.
Pretttig en servicegericht !
Deskundige en vriendelijke behandeling van vragen en/of problemen
Snel en perssoonlijk
Vriendelijke behandeling.
Wat belooft is, komt men na. Heerlijk, komt niet vaak meer voor.
Goed en vertrouwd advies.
Contact duidelijk en vriendelijk. Goede prijs. Prima service.
Goed geholpen
Mijn auto voor een grote beurt gebracht met het verzoek om de remvloeistof te vervangen. Dit gebeurt niet, vergeten... Dan maar weer een nieuwe afspraak maken en opnieuw werkplaatskosten betalen. Met de grote beurt is het onderhoudsboekje niet ingevuld, op mijn verzoek is deze ingevuld. Vervolgens wordt de kilometerstand in het boekje niet goed ingevuld maar 8000 kilometer teveel. Gelukkig ben ik inmiddels alert want werkelijk alles tot zelf het invullen van een boekje gaat hier mis. Nouja, de auto een week later gebracht voor de remvloeistof, weer het onderhoudsboekje niet ingevuld. Tja... vakgarage of amateuristische garage?! Volgende keer ga ik en mijn ouders met hun auto hier niet meer naartoe. Advies ga naar een officiële/dealer garage.
Zoals altijd werd het werk in de puntjes en snel uitgevoerd
Heb een Nissan x-trail van 14 jaar oud gekocht. Auto is keurig nagekeken en de radio is na aangeven van de storing vervangen op kosten van de garage zonder morren.
Het personeel van deze garage is vriendelijk, behulpzaam, persoonlijk en vakkundig.
Conform afspraak werd een update op het navigatiesysteem in mijn aangekochte Nissan Micra gratis geleverd en geplaatst! Bedankt voor deze prima service.
Mijn reservering voor de Apk keuring was niet goed doorgekomen via internet. Uiteindelijk helemaal geen probleem en is mijn auto gewoon gekeurd!!! Super lieve mensen!