Behulpzaam, goede onderhoudsbeurten voor een redelijke prijs
Al meer dan dertig jaar mijn vertrouwde garage
Zoals hierboven al gezegd is de behandeling steeds correct en vertrouw ik daarnaast helemaal op de deskundigheid van het personeel.
Perfecte Services. Lekke band op oudejaarsdag om 12.00 uur. Voor 15.00 uur twee nieuwe banden!
Goede en correcte behandeling bij keuring en onderhoud
Prima bedrijf
Deze garage denkt mee met de klant. Je voelt je er thuis en er is geen afstandelijkheid.
Snel geholpen met nieuwe banden wisselen, maar is het normaal dat er geen dopje op het ventiel zit en dat ik drie dagen met witte plakpapieren op de banden heb rond gereden??
Onze ervaring is dikwijls ons kent ons en dat maakt natuurlijk wel een verschil
Volgens afspraak, snelle service.
Op het laatste moment nog gevraagd om een paar nieuwe winterbanden op de auto te leggen voor vertrek naar de sneeuw. hierbij uiterste best gedaan om de banden op tijd binnen te krijgen via twee leveranciers en ze er op gelegd. Was echt zoals ik gehoopt had, klasse
Altijd de tijd maken voor uitleg
Na een online afspraak voor een grote beurt, werd mij verteld, dat overeenkomstig de gereden kilometers het niet nodig was een complete grote beurt uit te laten voeren. Dit vind ik nog eens meedenken met de klant. Chapeau
een echte Vakgarage
op een paar kleine voorvallen ben ik redelijk te vreden
Meer dan veertig jaar klant. Dit tot zeer grote tevredenheid. Een kroon mag geplaatst worden.
Ik heb een fijn en goed gevoel bij de service van Vak garage Van den Wildenberg, vertrouwelijk en vriendelijk.
Als ik problemen heb met de auto kan ik eigenlijk altijd terecht en wordt het zo snel mogelijk opgelost. Ze zijn vriendelijk en behulpvaardig.
...
In de anderhalf jaar dat ik klant ben, heb ik positieve ervaringen op gebied van autokennis, klantvriendelijkheid door de meeste personeelsleden en vaak snelle hulp bij storingen. Ook is het fijn om dicht bij de garage te wonen.
Apk oke Onderdelen vervangen oke
Onderhoud klaar terwijl je wacht. Waarschuwing voor slechte accu. Op mijn verzoek meteen vervangen.
Klantvriendelijk, snel en vertrouwd