Ze zijn ZEER kwalitatief ,en weten waarover ze praten !!!!!!
Heb er nog geen ervaring mee, komt nog 2 december
jongstleden Goede ervaringen met aanschaf 2ehands auto. Prima service. Ook in verleden prima service ivm keuring, beurten, reparaties en schadeafhandeling. “vertrouwen komt te voet, maar gaat te paard”! Nog vertrouwen in vd Wildenberg.
Altijd prettig en vakkundig advies. Problemen worden snel en afdoende opgelost. Afspraak kan snel gemaakt worden, men neemt tijd voor de klant.
Kleine buurt prima geregeld. Paar andere dingen nagekeken zonder extra kosten Top!!!
Goed en snel geholpen is er iets ga ik langs en word meteen geholpen is er iets meer aan de hand met de auto word er meteen een afspraak gemaakt
Positief, fijne service, prima prijs-kwaliteit verhouding.
snelle afandeling
Ik ben al meer dan 50 jaar klant bij van de Wildenberg en dat zou ik niet zijn als ik niet tevreden ben
Erg goed
Snel en plezierig geholpe
Op de eerste plaats zou ik mijn vraag niet stellen met beste Butz. Gebruikelijk is Dhr en of Mevr, dit komt heel anders over vind u ook niet. Over het geheel zijn er wel wat manco's geweest met de aankoop en aflevering , controle bij aflevering niet uitgevoerd met als mogelijk ernstige gevolgen. Ook wat betreft de garantie van de aankoop gaat men laconiek om heb ik persoonlijk ervaren. Wat het onderhoud en reparaties betreft ben ik zeer tevreden en worden deze vakkundig afgehandeld het geen ik van de schade afdeling niet kan zeggen 3 x retour voor dat deze na behoren is hersteld. Heren van den Wildenberg u heeft er naar gevraagd hier zijn mijn ervaringen misschien kunt u er wat mee. U treft niet alleen de blaam ik had met enkele geschillen niet akkoord moeten gaan.
Dit zijn in mijn ogen mensen die nog hard voor hun zaak hebben komen ook gemaakte afspraken na ben zeer tevreden tot nu toe
Prima en veilig de weg weer op.
afspraken worden goed nagekomen en men is altijd bereid om informatie over de uitgevoerde werkzaamheden te geven.
Fijn, aardig goed personeel.
Snelle service, super. Gisteren het mankement aan de auto vastgesteld, vandaag al gerepareerd
Snel geholpen met mijn kapotte band. Vakkundig gemonteerd en in een half uur weer onderweg!
Snel een afspraak kunnen maken voor een APK keuring, die ooksnel werd afgegeven. En tevens de Vakgarage pechhulpsnel afgesloten!
Vriendelijk personeel, goede service
Lekker snelle service en APK. In één uur klaar. TOP !!!
Recentelijk hebben we een occasion aangeschaft bij deze garage. Zonder problemen on the spot een testrit kunnen maken, aanschaf vastgelegd en vrij spel gekregen met het ophaal moment. Erg prettige personen om zaken mee te doen.
garage is aan te bevelen
Erg vriendelijke mensen, je wordt goed geinformeerd en ze zijn vakkundig!
Gezellig bedrijf ,vriendelijk en heel sociaal maken graag een lolletje we komen er graag