Prettig om daar te zijn
Dinsdag aanrijding, naar v.d.Wildenberg. Zij hebben de verzekering gebeld en alles geregeld, leenauto mee. Op donderdag was de auto alweer klaar op een klein onderdeeltje na. Was niet op voorraad. Toch flinke schade; motorkap, spatbord koplamp, bumper en wat lakschade op deur.
Open en vriendelijk .
Uitstekend !
Prettige sfeer en vakbekwame mensen
Goed en snel
prettig en down to earth.
Op enkele momenten hebben we touch even moeten wachten in de wachtruimte.
Bij dit bedrijf moet je geen auto kopen! Mijn opa op dat moment ziek kocht een Nissan Note van bijna 17K bij hun. Naar nog geen jaar bij overlijden van ons opa werd de auto te koop gezet en was onverkoopbaar, omdat de auto een WOK-melding had!!! Goed bezig om zon auto te verkopen aan een oude zieke man.
Goed.
Wij komen al bijna 40 jaar bij het familie bedrijf Van den Wildenberg en zijn daar erg tevreden mee. Het is een eerlijk bedrijf dat meedenkt en absoluut niet bij beurten je het vel over de oren trekt.