Een paar jaar geleden voor het eerst daar een zeer nette gebruikte auto gekocht. Zeer goed geholpen, prijs en kwaliteit komen goed overeen. We zijn zeer tevreden over deze vakmensen. De eerstvolgende auto zullen wij ook zeker bij vd Wildenberg aankopen. Ga zo door mannen!
Deskundige en ervaren personeel !
Ik breng al jaren mijn auto’s bij hen.
Ik maakte een afspraak voor een bandenwissel maar kreeg meteen een mailtje terug dat de APK ook binnenkort zou verlopen en of ik de afspraak wilde combineren.
Direct duidelijk geholpen en altijd op een spontane en vriendelijke manier.
Deze garage staat altijd voor je klaar. Of het nu gaat om een kapotte lamp of een grotere reparatie. Vriendelijke receptie en monteurs. Ook een goede samenwerking met de schade afdeling.
Servise is wel op orde, showroom is rommelig met opslag van banden enz.
Zeer klantgericht en vakbekwaam
We worden altijd prima geholpen met problemen.
Heel fijn om een garage te hebben die echt meedenkt
Het personeel is super vriendelijk en vakbekwaam. Zelfs mijn oude autootje weten ze telkens weer op te knappen. Daarom kom ik graag bij Vakgarage van de Wildenberg voor onderhoud, APK en reparatie.
Prettig
Afspreken worden altijd nagekomen. Als er iets verzet kan worden, regelen zij het. Ik kom er al meer dan 10 jaar en altijd naar tevredenheid. Aanrader
Ik wil mijn auto verkopen Ford focus met apk tot april
Goede service, klantvriendelijk en kundig
Vriendelijk en behulpzaam.
Bij kleine beurt auto zijn zonder overleg voor behoorlijk bedrag mijn voorruit ruitenwissers vervangen... zouden strepen geven... ik was stomverbaasd want dit was in mijn ervaring als bezitter van de auto absoluut niet het geval.. antwoord hierop van medewerker was dat het laatste tijd ook niet veel geregent had.. hm, ik gebruik regelmatig met al dat zomerse stof op mn ruiten de sproeier en dus wissers. Personeel is aardig en hebben voor zover ik kan beoordelen hun werk goed gedaan maar weet dus nog niet of ik volgende keer voor hun kies.. Wat valt er te zeggen als hun de wissers zo maar vervangen en weggooien en ik zeg dat dat onzinnig was, dat ze nog goed waren... Aanbevelen? Geef duidelijk aan wat ze niet zomaar moeten doen..
Altijd vriendelijk, bekwaam en toegankelijk
Ik ben al sinds plm 1970 in deze garage, dus als het me niet zo bevallen was ik al lang weggeweest. En als iets niet bevalt dan zeg ik het en wordt er gekeken of er iets aangedaan kan worden. Ze doen geen dingen die niet nodig zijn.
Positief
Wordt altijd naar volle tevredenheid geholpen.
Nette garage en showroom Hebben kennis van zaken en zijn bereid om je goed te helpen en adviseren
Nissan gekocht en prima infoben afhandeling.
zowel bij aankoop als onderhoud altijd correct behandeld
De klant is daar koning. Ga vooral zo door!