Aflevering van de leaseauto.
We hebben er een andere auto gekocht. Deze auto werd aan geboden op hun website. We werden er vriendelijk ontvangen en men nam alle tijd voor ons.
Super service, door vakkundig personeel! Een echte aanrader.
Super bedriijf met grandioze service en perfect personeel
Helaas geen positieve ervaring met Deze auto dealer gehad. Ik heb hier mijn auto gekocht en alles leek prima te zijn. Tot dat de auto binnen 3 maand al 2 keer iets kapot had. Precies met 3 maanden en een week gaat er weer iets kapot, ik sta op dit moment aan de andere kant van Nederland. Hun gebeld en overlegt, er werd mij verteld dat ik hiermee niet terug kon rijden en de auto moest laten maken bij de dichtbij zijnde garage en hun zouden niet se beroerdste zijn en me te gemoed komen met het geld. Zo gezegt zo gedaan toen m\'n auto gemaakt was ben ik met de rekening na ze toe gegaan. Toen konden ze me alleen niet helpen. Erg teleurstellend dat ze zich niet aan hun woord houden.
Zeer prettige ervaringen. Erg vriendelijk personeel
Vriendelijk personeel en perfecte voorlichting om een keuze te maken.
Goede juiste service en informatie ontvangen.
Nieuwe auto gekocht, nog niet geleverd
Goed en net bedrijf
Goed bedrijf staat gelijk voor je klaar voor de kleinste service , word gelijk opgelost, zeer te vreden
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. In een gemoedelijke sfeer onze auto kunnen kopen en de afgesproken zaken overeengekomen bij de verkoop werden perfect geregeld en nagekomen.
Met veel plezier kijken we terug op de correcte wijze waarop onze nieuwe Corsa begin dit jaar is afgeleverd! Wolves doet wat het belooft.!!!! ( En dat kan niet van elke Opel; dealer gezegd worden)
Reggesingel 95
7462 XA Rijssen