Goede communicatie vooraf met duidelijke prijsafspraak waar ook aan word gehouden.
Goeie auto met bijpassende prijs. 2 nieuwe merkbanden bij gevraagd en bij de prijs in gekregen ivm slijtage oude banden. Werd eronder gezet en werd niet moeilijk over gedaan. Super tevreden!
Open en eerlijk en snel gehandeld.
Mooie vw up gekocht prima voor elkaar.
Recent een Opel Agila daar gekocht voor mijn (bejaarde) moeder. Verkoper stond ons eerlijk te woord, geen gladde praatjes. Historie van de auto alles eerlijk en bekend. Werden netjes geholpen en kleine aandachtspuntjes voor aflevering zijn netjes opgelost bij aflevering. Zou hier zeker vaker komen. Mooi nuchter volk uut het oosten.
Nvt
Prima garage
Goede service, erg klantvriendelijk, flexibel en de afspraken werden keurig nagekomen.
Bij de inruil van mijn auto voor een andere kreeg ik een goed bod en deskundig advies tijdens een vriendelijke en gastvrije ontvangst.
Vakkundig,vriendelijk
Goed geholpen bij aankoop van mijn nieuwe occasion en bij inruil netjes afgehandeld een tevreden klant !!
Wir sind so dankbar! Uns wurde schnell und unkompliziert geholfen, die Werkstatt ist sehr professionell und kundenorientiert. Ein tolles Team, danke !
Netjes geholpen. Duidelijk verteld wat er aan de hand was met de auto.
Goed geregeld
Tevreden met de service van de vriendelijke heren bij Vakgarage Wolves!
De mensen bij Vakgarage Wolves zijn kundig, reageren vlot en denken mee
Vriendelijk en goed geholpen door verkoper de heer Schrooten en door het daardoor ontstane vertrouwen binnen 1 dag beslist om de auto in te ruilen. Prijs afgesproken en nieuwe { zelf gekochte } trekhaak gratis geplaatst en wielen met de winterbanden ook gewoon even over gezet. Al met al dus een prima service en met een goed gevoel afgehandeld.
Met name na het schaderijden van de leenauto werd hier begripvol naar gehandeld. Zowel praktisch als ook aandacht voor mijzelf. Dit vind ik top
Goed geholpen met het kopen van de auto
fijne mensen. er wordt met de klant meegedacht.
Reggesingel 95
7462 XA Rijssen