Goed geholpen bij aankoop van mijn nieuwe occasion en bij inruil netjes afgehandeld een tevreden klant !!
Wir sind so dankbar! Uns wurde schnell und unkompliziert geholfen, die Werkstatt ist sehr professionell und kundenorientiert. Ein tolles Team, danke !
Netjes geholpen. Duidelijk verteld wat er aan de hand was met de auto.
Goed geregeld
Tevreden met de service van de vriendelijke heren bij Vakgarage Wolves!
De mensen bij Vakgarage Wolves zijn kundig, reageren vlot en denken mee
Vriendelijk en goed geholpen door verkoper de heer Schrooten en door het daardoor ontstane vertrouwen binnen 1 dag beslist om de auto in te ruilen. Prijs afgesproken en nieuwe { zelf gekochte } trekhaak gratis geplaatst en wielen met de winterbanden ook gewoon even over gezet. Al met al dus een prima service en met een goed gevoel afgehandeld.
Met name na het schaderijden van de leenauto werd hier begripvol naar gehandeld. Zowel praktisch als ook aandacht voor mijzelf. Dit vind ik top
Goed geholpen met het kopen van de auto
fijne mensen. er wordt met de klant meegedacht.
Werd goed geholpen
Goede service, vriendelijke mensen en een goeie auto!
Vriendelijk en oplossingsgericht.
Na het maken van de digitale afspraak ben ik keurig gebeld met een prijsopgave. Bij het brengen en halen van de auto op een vriendelijke en enthousiaste manier geholpen. Een voorbeeld voor anderen.
Zeer goed geholpen , goede service. Ben zeer tevreden
Vriendelijk en correct geholpen
Prima geholpen bij de inruil en aankoop nieuwe auto
Een spontaan bezoek, eindigde in de koop van een mooie auto. Proactieve verkoper die ook na werktijd ruim de tijd neemt om vragen te beantwoorden. Conclusie zeer betrouwbaar autobedrijf, van harte aanbevolen.
Vriendelijk, attent en meedenkende medewerkers.
Hele nette service, ook als er iets even anders loopt. Open en eerlijk over de staat van de auto, iets wat je niet bij alle garages vindt.
Reggesingel 95
7462 XA Rijssen