Alles netjes gecommuniceerd en geregeld
ik kwam voor een eerste grote beurt voor deze auto. Deze auto elders gekocht en de auto kwam van oorsprong uit de garage van Wolves. Het viel mij wat tegen wat er allemaal en geburen moest en dus ook de totaalkosten. Verder prima tevreden over de afhandeling. Dezelfde dag dus ook de rekening per internetbankieren betaald.
Wij kwamen hier voor het eerst om naar een auto te kijken die werd aangeboden. De verkoper was er niet maar we mochten alvast er even in kijken. Toen G.J. er weer was even in kantoor een berekening laten maken en de prijs van inruil was heel netjes. Auto is bij ons thuis afgeleverd met een verrassing pakketje op de voorstoel. Het is ons prima bevallen bij deze vak garage.
Mooie gebruikte auto gekocht
Mijn ervaring is dat ik met een goed gevoel de nieuwe auto instap. En dat ik de juiste keuze heb gemaakt.
Vooraf telefonisch afspraak gemaakt. Kon de auto de avond ervoor al op parkeerplaats zetten en de sleutel afgeven. Op de dag van onderhoud werd ik gebeld dat er iets extra's gedaan moest worden. Kreeg netjes door wat dat ging kosten. Verder zouden ze me bellen als de auto klaar was. Dit is ook gebeurd. Met andere woorden prima geregeld
Het is gegaan zoals afgesproken
vr. 1 okt. acute situatie. Motortemp. HS-661-T 130 o C. Via Vakgarage Pechhulp kwam Wolves bergwagen naar Holten. Adequate hulp. Afslepen niet nodig. Koelvloeistof bijgevuld. (reservoir was leeg !!) Kon op eigen kracht naar Rijssen - Wolves. Werd direct geholpen. Er werd een lek in reservoir en defecte waterpomp geconstateerd. Leenauto meegekregen. Werd toch nog 's middags gebeld.. "auto gerepareerd ". Klasse. Koelvloeistofpeil in de gaten gehouden. Zakt niet. Blijkbaar veel geluk gehad.
Duidelijkheid over de verkoop. Punten die niet helemaal goed waren, werden verholpen voordat ik de auto op kon komen halen. Door omstandigheden werd de auto bij mij thuis gebracht wat een prettige service is!
Nette manier alles afgehandeld en uitgevoerd.
Fijne garage met een uitstekende service, goede prijs en eerlijk en deskundig advies.
Positief
Niets dan goede ervaringen tot nog toe. Zelfs de aanschaf van een probleemauto is goed opgepakt en opgelost. Je kunt hier met vol vertrouwen een auto kopen.
Snelle service, goed geholpen.
Snelle service, vriendelijk personeel
zie boven
Super service, Kon de auto snel ophalen
Hele nette zaak. Komt zijn afspraak super naar. En knappe/nette voorraad gebruikte auto’s staan . Al met al zeker een aanrader om daar wat te kopen .
Wanneer je je auto naar Vakgarage Wolves brengt dan ben je verzekerd van deskundig en eerlijk advies. Mijn Opel Zafira is in goede handen.
Prima service en goed overleg
Afspraken worden keurig nagekomen! Houdt dat zo vol.
Waar er altijd goede service was en een reëele benadering van de klanten is met het vertrek van een aantal mensen ook de betrokkenheid met vaste klanten verdwenen. Van mijn auto moest een uitlaatdeel vervangen worden en ik vond de prijs al heel hoog (ca € 300,- incl BTW excl montage). Nu vind ik op internet de zelfde merk en type uitlaat voor zo'n € 115,- en ik ga er van uit dat ik als particulier meer betaal dan mijn garage. Mijn garage mag best een marge hebben op de onderdelen, daar heb ik begrip voor, maar dit is niet de eerste keer (deze week ook al de remmen van de auto van onze zoon voor de hoofdprijs) en ik denk er daarom serieus over naar een ander te gaan. Ik gun een ieder het zijne maar voel me niet meer serieus genomen. Jammer, daar gaat een jarenlange relatie.
Snel en goed
Reggesingel 95