Zeer tevreden! Fijne sfeer, klantvriendelijk en mooie auto's!
Wordt goed geholpen duidelijk wat ze gaan doen geven de kosten door
Al langere tijd kom ik bij deze vakgarage met twee, soms drie al oudere auto's. Altijd goede service, ook bij adhoc problemen. Zoekend naar de beste Oplossing voor als klant. Meekijken bij de reparatie, geen probleem. De mobteurs vertellen graag wat ze doen. Vriendelijke ontvangst, altijd. Kortom, zeer tevreden.
Laats een auto gekocht en ze hebben hem tot in de puntjes verzorgd afgeleverd. Zowel binnen, buiten als motorisch en banden. Hoop nog lang plezier te hebben van mijn nieuwe auto.
Huib en zijn team luisteren goed naar de wensen van de klant.
Goede scherp geprijsde occasions met uitstekende service. De auto is bij aflevering geheel nagekeken. De accu en 2 banden zijn hierbij zonder extra kosten, vervangen. Bij aflevering kreeg ik ook een leuke foto, gemaakt van choloca, van de auto.
Zonder poespas garage, eigenaar is erg enthousiast over zijn auto's. Rijdt ook eerst een stukje mee bij de proefrit om alles uit te leggen. Kreeg autootje mee om wachttijd te overbruggen, allemaal prima geregeld. Ook erg vriendelijk en adequaat personeel.
Een goede, vriendelijke en vakkundige garage! Niets op aan te merken!
Prettige garage om zaken mee te doen. Ze komen hun afspraken na.
Ben uitstekend geholpen door Janneke en Huib. In deze - soms schimmige - wereld van 2e hands auto's is dez Vakgarage een verademing: nette mensen, fatsoenlijke prijzen en afspraken zijn afspraken. Blijf in de toekomst zo werken!
Top afgeleverd, fijne service en fijne mensen.
Zie hier boven
Wij hebben een zeer prettige ervaring bij garage Van 't Hoog. We zijn gastvrij ontvangen. Alles wat afgesproken werd is op mail gecorrespondeerd en nagekomen. Ook nadien werd er op de mail aangegeven dat als er nog iets mocht zijn; dat we dit vooral kunnen melden. De verkopen-monteur kwam vriendelijk, eerlijk en deskundig over. De attentie bij het ophalen van de auto is een leuke verassing!
Originele beoordeling
Zeer netjes vakkundig en vriendelijk geholpen.Zeer tevreden met mooie aankoop.
Mijn eerste ervaring met deze garage is uitstekend bevallen, keurig ontvangen en vlotte handelingen, om tot een resultaat te komen. Het voelt als een eerlijke benadering en er wordt ook tijd voor je genomen.
Door scherpe eerlijke prijzen te voeren voor zowel verkoop als inruil, kon ik snel tot zaken komen. De auto is prima afgeleverd inclusief een op het laatste moment verzochte update. Verder was de snelle communicatie prettig.
fijne goede auto garage.
Prettig ontvangen en ruim de tijd voor ons genomen. Auto in mooie staat afgeleverd.
All good. Only pending a couple of things, a little rope for the trunk tray that was missing and a couple of emergency vests...
Zeer goed contact gehad van begin tot eind. Het was duidelijk dat ze het beste voor hebben met de klant en ze de auto zo mooi mogelijk willen opleveren. Heel blij met mijn aankoop.
Goede aflevering bij aankoop auto
De medewerkers van garage van T Hoog staan altijd voor je klaar. Zijn altijd behulpzaam en vriendelijk.
niets is teveel gevraagd
Kundig, eerlijk, vriendelijk, echt tijd voor de klant. Oplossingsgericht
Ik ben als consument altijd kritisch op zaken. Maar bij Vakgarage Van 't Hoog ben ik toch wel zeer goed geholpen. Via internet een leuke auto gevonden die voldeed aan onze wensen. Na een ritje van Zeeland naar Groot-Ammers de auto bekeken en uitgebreid proefgereden. We waren erg te spreken over de auto en na wat onderhandelingen wat betreft inruil van onze 'oude' auto een akkoord kunnen bereiken waar we ons alle twee in konden vinden. Ze nemen uitgebreid de tijd voor je onder genot van een lekkere kop koffie. In de tussentijd bij vragen wordt er snel en uitgebreid gereageerd op e-mails. Ook de aflevering ging netjes en uitgebreid. Ook daar wordt weer de tijd voor je genomen. Al met al dus zeer tevreden en nu lekker rijden met onze 'nieuwe' auto die de zekerheid heeft voor ons van 6 maanden Bovag garantie! Ik ben met een zeer tevreden gevoel weer teruggereden naar Zeeland.
Ambachtsweg 9
2964 LG Groot ammers