Bij het inruilen van mijn oude auto en de aanschaf van een andere auto ben ik netjes geholpen, er werd naar mijn persoonlijke wensen geluisterd en er was alle mogelijkheid tot het stellen van vragen.
Open sfeer Duidelijk
Snel telefonisch contact zonder muziekjes, wachttijden of doorverbindingen. Duidelijke afspraken met m.b.t. bezoek voor bezichtiging en proefrit. Auto stond dan ook netjes klaar. Geen storend verkooppraatje maar ruim de tijd om zelf de auto te bekijken en eventueel informatie te krijgen. Duidelijke informatie over de auto en de inhoud van het afleverpakket, waarvan ik zelf geen voorstander was, maar na uitleg over inhoud en mogelijkheden in combinatie met de totaalprijs toch akkoord. Na nog enkele persoonlijke wensen te hebben toegevoegd afgesproken om de auto een week later op te halen. De auto stond dan ook keurig klaar met een lijst van gedane werkzaamheden met zelfs een aantal niet afgesproken maar wel gedane werkzaamheden. Mijn eigen auto heb ik nog net kunnen verkopen in die week daar dat toch interessanter was dan inruilen in mijn geval. Dus positief in alle aspecten en als mijn huidige auto zich de komende jaren ook zo laat zien ben ik dik tevreden.
Ik werd goed geholpen. Relaxte sfeer. Alle vragen werden beantwoord. Goede uitleg gekregen.
Niks op aan te merken. Prima service.
perfect
Goed geïnformeerd over als er iets niet goed is en niet echt duur
heel tevreden
Goede service, niet moeilijk over een proefrit. Gemoedelijke, persoonlijke benadering, wordt echt de tijd voor genomen. Goede aflevering van aangekochte auto. Bedank Janneke !!
prima geregeld daar.onmogelijk is daar toch mogelijk
Verzorgt tot in details
Prima uitleg van de reparatie
Vanaf de afspraak tot aan het ophalen van de auto na de keuring en reparatie goede en correcte communicatie en op het juiste tijdstip. Zo werd er een totaal overzicht gegeven van de kosten die gemoeid waren met de reguliere beurt en keuring. Prettige samenwerking.
Betrouwbare garage met goede vakkundige monteurs
Sinds kort onze Toyota Yaris ingeruild voor een Renault Captur. Door de eigenaar en medewerkers goed begeleid, en de aankoop prima verzorgd. De zaak straalt netheid en kwaliteit uit, en geeft de klant een goed en betrouwbaar gevoel. Bij binnenkomst gelijk een kopje lekkere koffie, en persoonlijke aandacht. Korte wachttijd, je wordt direct geholpen. De Captur nu enkele dagen gereden, en alles prima in orde. Gewoon een top-vakgarage !!
Plezierige onderhandelingen met eigenaar, perfecte aflevering door personeel. Aanrader.
Altijd goed te bereiken, altijd beschikbaar voor een klein euvel. Uitstekende service en goed vakmanschap. Dat niet alle problemen in één keer te verhelpen of te traceren zijn, hoort erbij.
Alle medewerkers uiterst klantvriendelijk, meedenkend en zeker vakkundig
Een super bedrijf klantvriendelijk gastvrij bedrijf ziet er mooi en netjes uit en de auto die ik gekocht heb hebben en de min puntje die er nog op zat ook netjes gemaakt voor ik hem op haalde ze zijn super betrouwbaar en dat is ook belangrijk
Vriendelijke lui. Er wordt naar je geluisterd! Met recht een Vakgarage.
Fijne service, behulpzaam. Gewoon prettig.
Klantvriendelijk, meedenkend en goede service
Ruime voorrraad, ook jonge, gebruikte auto's, heb hier een prachtige Renault Captur gekocht, in heel goede staat afgeleverd , keurig en vriendelijk geholpen , voor een klein dingetje teruggegaan, meteen verholpen, klasse !
Ik word altijd serieus genomen en goed geholpen. Fijn dat er van te voren een prijsafspraak is. Leuk personeel. Dank je.
Ambachtsweg 9
2964 LG Groot ammers