Beleefd en netjes geholpen
een mooie auto gekocht. geen poespas. goede prijs netjes afgewerkt betrouwbaar.
prettig geholpen en goede service
De service is goed, of je nu bij de verkoop, de balie of de monteurs kom. Altijd vriendelijk en behulpzaam.
Ik heb een hele goede ervaring gehad bij deze garage met het kopen van een nieuwe auto en tegelijkertijd het inruilen van mijn vorige auto. Er werd goed meegedacht, sommige materialen van de nieuwe auto werden nog kosteloos vervangen. Hele prettige ervaring.
Voor het eerst een autootje hier gekocht. Prima service en heel goede afhandeling! Aan te bevelen!
Occasion aangeschaft via van t Hoog
Zeer goede ervaring gehad met dit bedrijf. Erg vriendelijk personeel en geweldige service! Nog geen moment spijt gehad van de aankoop.
Prima!
Klantvriendelijk en ervaren personeel, tevreden over dit bedrijf.
Goede service!!
Ik zocht een goedkope auto, Van \'t Hoog had em. Snel en zonder problemen gekocht, goed afgehandeld
Erg prettig bedrijf, goede en vriendelijke service, duidelijke uitleg, reparaties tot nu toe altijd naar wens.
Zeer vriendelijk, je kan snel terecht en perfecte service!
Vertrouwd, ervaren en deskundig personeel prettige sfeer kon op de bandenwissel wachten met een kopje koffie.
Alleen maar goede ervaring met dit bedrijf. Snel en persoonlijk. Goed te bereiken locatie en voor elke vraag krijg je antwoord of zijn ze bereid je te helpen.
prima locatie lager beoordeeld ivm afstand maar dat is mijn keuze geweest.
Ambachtsweg 9
2964 LG Groot ammers