1e keer dat ik hier een auto heb gekocht en beviel me erg goed,goede service en zeer lieve mensen
Jans is lief, de hond ook. En toen gingen ze mijn auto repareren en de monteurs waren ook lief. Daarna zijn we nog in de wasstraat geweest en dat was helemaal leuk. Einde Bob van Klaveren
Goede service, kennis en kunde.
Ik ben super tevreden! Auto was stilgevallen en daaruit kwam een bewerkelijke reparatie, die toch nog binnen 2 dagen verholpen is. Prima service, professioneel en vriendelijk personeel.
Het welkom gevoel, de rust en het gemak om rond te kijken. Alle tijd om vragen te stellen, het vertrouwen geven bij het maken van een proefrit. Alles rondom de aanschaf van de auto werd netjes afgehandeld. Op de dag dat we de auto kwamen halen stond deze al te glimmen met een grote rode strik klaar, dat vond ik de kers op de taart. En of het nog niet genoeg was kregen we ook nog een grote plak chocolade met een foto van onze auto erop, tjonge, jonge ik voelde me echt verwend, super zeer feestelijk allemaal.
Vakkundig en super vriendelijk personeel! Complimenten aan het team!
Het onderhoud is zeer goed uitgevoerd en alles volgens afspraak. De service was uitmuntend, zeer prettig!
Auto gekocht en ingeruild
Uitstekende, persoonlijke en betrouwbare service
Accuraat,vriendelijk en kennis van zaken.
Voor mij hoog in het vaandel
Al jaren vaste klant, met verschillende auto’s. Altijd eerlijk en oprecht.
De gebroeders Van t Hoog ken ik uit de tijd dat zij nog de technische school in Schoonhoven volgden. Ik wist van hun bedrijf, maar rivier De Lek scheidde ons. Nu moest ik voor APK en dacht \"laat ik Huub en Tepie\" maar eens keuren. Alles goed en … als verrassing : ongevraagd mijn auto gewassen ( niet op de rekening ). Dus : aanrader ! Gr, W
Alleen maar goede ervaringen....zowel bij de aankoop als bij het onderhoud
Prima service en goed overleg
Ambachtsweg 9
2964 LG Groot ammers