Prima bedrijf!
Super bedrijf en goed geholpen!!!proberen ten alle tijden met klant mee te denken
No nonsens, flexibel vriendelijk, gewoon een prima garage
Goede service goede ervaring
Persoonlijke benadering.
Goede serviceverlening en vriendelijke medewerkers.
inmiddels 1 jaar geleden bij van t hoog een occasion gekocht. voor ons een heel goede en zeer vriendelijke service op alle vlakken. Wij wonen in Gorinchem maar als er wat is (nog niet gebeurd ) dan gaan wij zonder mopperen naar Groot-Ammers zelfs om de auto te wassen want je wordt daar super geholpen.
Goed. Klant wordt serieus genomen en er wordt goed gecommuniceerd. Facturen zijn gespecificeerd, melding van gewerkte uren*tarief ontbreekt.
Vriendelijk, persoonlijk, klantgericht.
Heel gastvrij ontvangen en deskundig van advies voorzien.
Ik ben al jaren lang een zeer tevreden klant. De vakkennis is groot en de service opvallend goed.
Gemoedelijk en goed
Alles prima/goed geregeld en georganiseerd.
Fijne familiaire sfeer. Leuke up gekocht, waren na een week wat probleempjes. Gebeld en afspraak gemaakt en wederom goed geholpen.
Persoonlijk en prettig in contact.
In noodgevallen direct paraat en super service
Een fijne garage, vriendelijk en kundig personeel
Ambachtsweg 9
2964 LG Groot ammers