erg netjes en goede prijs prima.
zeer vriendelijke medewerkers en duidelijke uitleg over rekening
Gewoon goed!
Onlangs hebben wij een auto gekocht bij vakgarage van \'t Hoog. We zijn heel prettig ontvangen met een kop koffie door Janneke, het manusje van alles. Fijn overleg met Huib gehad. Het prettige van een vakgarage is dat je bij mogelijke problemen niet speciaal naar hun hoeft( het was voor ons ruim 100 km) maar gewoon naar een vakgarage in je eigen omgeving.
prettige benadering, uitgevoerd wat afgesproken is bij het afleveren van een occassion
Mijn ervaring met dit bedrijf is erg goed.
Verstand van zaken wat betreft reparaties. Vriendelijke en klantgerichte service. Zeer tevreden!
Top!
Dit bedrijf is aangeraden door en goede vriend van mij en sinds de aankoop van mijn auto in 2016 ben ik niet meer bij een andere garage geweest. Ook al is de garage een uur van mij vandaag heb ik het er elke keer weer voor over. Ik doe alles bij deze garage omdat het hele vakbekwaamode en vriendelijke mensen zijn. Ik hoop dat de auto die ik op het oog heb toegevoegd zal worden aan hun voorraad.
geweldig bedrijf, deskundige en vriendelijke monteurs. Geldt ook voor de balie.
Zonder slijmballen gegeten te hebben, voor ons een super bedrijf. Zoals wij nu al ervaren hebben staan zij voor hun klanten. Alle medewerkers van garage Van \'t Hoog ga zo door.
Eerlijk bedrijf komt afspraken na geeft één super service.ben er zelf dik tevree over
Ambachtsweg 9
2964 LG Groot ammers