Was op zoek naar een andere auto. Zeer goed geholpen en ook een proefrit mogen maken en daarna een balje koffie gekregen. Aantal dagen later mijn nieuwe auto op wezen halen en dan krijg je nog een klein presentje (chocolade). Erg leuk. De service en klant vriendelijkheid is echt top. Ga zo door. Ik blijf hier zeker terug komen. 👍
In Juli vorig jaar een auto bij Huub gekocht waar al binnen 2 maanden motorische problemen mee waren, Turbo was totaal aan gort, probleem is toen keurig opgelost met een nieuwe turbo. Het heeft Huub de nodige centen gekost om het te verhelpen. Echter na 5 maanden weer motorische problemen van een andere aard, totaal vervuilde motor, hierdoor continue storingsmeldingen en power verlies. Ook dit probleem werd zonder te steggelen opgelost en de wagen reed zoals hij moet, maar des al niet te min, was ik het vertrouwen in de kwaliteit van deze wagen verloren en stelde voor om hem in te ruilen voor een andere wagen. Huub bod me een zeer mooie inruilprijs aan waarop ik een andere wagen bij heb heb gekocht. Ondanks de toch al zeer scherpe en aantrekkelijke prijs die ik hiervoor moest betalen ten opzichte van vergelijkbare auto\'s op de markt, heeft Huub me ook nog een afneembare trekhaak gegeven welke namelijk ook op mijn eerdere gekochte wagen zat. Ik rijd met veel plezier in deze wagen en waardeer de loyaliteit waarmee ik ben behandeld als zeer, zeer positief. Dit bedrijf krijgt voor mij hierdoor en 9 al zou een 10 ook passen, maar er moet altijd ruimte overblijven voor verbetering, vandaar de 9 Huub. Huub bedankt, Namens een tevreden klant
doen wat ze beloven.eerlijk gewoon toppie geregeld daar
Goede ervaring. Men staat altijd klaar om je te helpen. Aardig en vriendelijk personeel.
Zeer prettig geholpen.En uitleg gekregen wat er met de auto is gedaan
Zeer tevreden!! Auto heel mooi over gespoten en een hele goede service!
Al meer dan 30 jaar een tevreden klant
Is goed, vriendelijk personeel. Fijn dat vooraf word gecommuniceerd over gebreken en de kosten worden gedeeld.
Super service! Zonder afspraak defect aan mijn auto naar direct en naar volle tevredenheid gerepareerd.
Hele fijne ervaring 1e x keuring perfect afgehandeld tot volgende x
Top bedrijf eerlijke mensen, dus eerlijke service
uiterst tevreden
vriendelijk, persoonlijk en eerlijk