Goed en vriendelijk geholpen. Kreeg allerlei extra\'s, wat niets kostte bovenop de prijs. Een van de extra\'s was de ergste lakschade repareren, wat vakkundig is gedaan. niets meer van te zien. Na aantal weken gebruik van de auto 2tal kleine probleempjes gevonden, kan de auto zonder problemen langsbrengen voor controle/reparatie
Prima, auto netjes afgeleverd conform gemaakte afspraken.
Mijn auto daar gekocht. Zéér prettig geholpen. Klant is koning is daar zeker van pas.
Prima geholpen. Lekker no-nonsense. Leuk presentje bij aflevering auto meegekregen. Auto zelf bevalt ook.
ik kocht een auto en ruilde mijn auto in.
Auto gekocht! Vriendelijke en no nonsens mensen die je helpen. Dit heb ik als er prettig ervaren want je weet meteen waar je aan toe bent!
Prima! Vriendelijk ontvangen, goede service, goede afhandeling.
Ik heb pas een auto gekocht. Jullie waren klantvriendelijk, alles duidelijk uitgelegd, de service was er. Ik was/ben erg tevreden.
Opzich heel netjes geholpen. Alleen aflevering van auto had beter gemogen. Niet gepoetst en achter de stoelen niet gezogen.
Bij dit bedrijf ligt de lat op alle vlakken erg hoog, de eigenaar en zijn medewerkers zijn transparant, vriendelijk, voorkomend en in hun service naar de klant toe boven alle verwachtingen meer dan goed te noemen.
super netjes te woord gestaan. zeer tevreden en goed geholpen!
Keurige behandeling
Mijn eerste ervaring, maar de service en aflevering waren perfect.
We hebben er een auto gekocht en één verkocht
Voor de tweede keer een gebruikte auto gekocht. Service is perfect. Wie je ook tegenkomt van het personeel, idereen is altijd zeer attent en vriendelijk. Een betrouwbaar bedrijf. Zeker een aanrader!!
klantvriendelijk, je wordt goed te woord gestaan, goed en adequaat geholpen
Voor de vervanging van mijn auto kwam ik bij deze Vakgarage terecht. Ik werd deskundig geholpen en heb daar mijn \'nieuwe\' auto aangeschaft. Ook de aflevering en de service daarna was prima.
ben uiterst tevreden geholpen heb onderhoud in Zaltbommel waar ik heel goed wordt behandeld en zeer vriendelijk zijn ga zo door
Ambachtsweg 9
2964 LG Groot ammers