Prima bedrijf!
Onlangs nieuwe auto gekocht. Mooie auto\'s in garage voor een goede prijs. Aankoop en inruil volgens afspraak snel en correct afgehandeld. Dus tot nu toe zeer tevreden!
Pas een auto gekocht bij dit bedrijf. Tot nu toe zijn de bevindingen prima. Zeer goed en aardig en gezellig ontvangen, het bedrijf heeft mooie auto\'s en volgens afspraak wordt alles gedaan. Tot nu toe dus totaal geen spijt van aankoop en de service van dit bedrijf!
Ik heb op 3 maart 2016 een mooie Saab 9-3 Vector aangeschaft bij Vakgarage van\'t Hoog. Bij thuiskomst met de nieuwe aanwinst ging er een waarschuwings lampje branden. Een storing in in het computer systeem. Gelijk contact opgenomen met de heer van\' tHoog. Na het uitlezen van de computer bleek het inderdaad om een defect in de zogenaamde CIM te gaan. Een probleem wat alleen door Saab specialisten opgelost kon worden. Op zeer professionele wijze ben ik doorverwezen naar de specialist, die het probleem heeft verholpen. En nu rijd ik zeer tevreden in mijn nieuwe Saab 9-3 uit 2004 rond. Nogmaals bedankt voor de goede en professionele service!
Nice people and service.
Vriendelijk, deskundig, eerlijk in overleg over extra kosten..aanbod om me van de pont op te halen 😊
ik heb een gebruikte auto gekocht bij dit bedrijf. De auto is aangekocht bij een andere garage en Vakgarage Van \'T Hoog heeft hem afgeleverd en een beurt verzorgd. In een woord Geweldig!
Prima service en snel geregeld.
Netjes en vriendelijk Geholpen bij de aankoop 2 hands auto.een aanrader 👌🏻
leuke auto gezien , gelijk een goede klik met huib , wederzijds vertrouwen , er kon ook nog iets geregeld worden . de auto is afgeleverd en mijn vrouw is super tevreden !!!
Onlangs mijn bedrijfsauto hier gekocht en heel netjes geholpen. Goede service en uitleg. Ik beveel vakgarage vant hoog zeker aan.
2 weken geleden een Hyundai Tucson gekocht bij deze garage toen ik thuis was ondekte ik dat de naaf dopjes van de wielen er niet opzaten na gebeld te hebben met Huub heeft hij nieuwe besteld en voa de post opgestuurd naar mij . Dus perfecte service en heel prettig geholpen. Dank jullie wel.
Op Internet een leuke gebruikte auto gevonden. Deze werd keurig op het afgesproken tijdstip naar Groot-Ammers gebracht. Goede communicatie over de aflevering van de auto. Perfecte service, zoals altijd!
2 weken terug een Renault Clio diesel gekocht ben zeer tevreden met de auto bij vakgarage van \"t hoog
De kennismaking was vriendelijk en behulpzaam. Plezierige contacten en afwikkeling bij de aankoop van een andere auto.
werden snel en vriendelijk geholpen
tot nu toe prima!
voelde vertrouwd aan bij ontvangst en verkoop. 1 minpuntje, kenteken al twee dagen op mijn naam terwijl de auto nog opgehaald en betaald moest worden en nog niet door mij verzekerd was!
Op de site een auto gevonden,. De kwam goed overeen met beschrijving, na proefrit en onderhandeling konden we het snel eens worden..
Het bedrijf bezocht i.v.m. aankoop van een gebruikte auto. Via internet bij dit bedrijf terecht gekomen, vanaf het eerste moment keurig geholpen en echt als klant behandeld. Eerst een proefrit aangevraagd, hier alle ruimte voor gekregen. Daarna goed gesprek gehad met Huib en uiteindelijk tot een overeenkomst gekomen m.b.t. de koop van de auto. Aflevering was zoals afgesproken. Eén restpunt wordt netjes opgelost.
Klantvriendelijk, interesse naar de eventuele koper komt op de eerste plaats...top
Via internet bij Vakgarage Van \'t Hoog uitgekomen. Vanaf de eerste kennismaking een vertrouwde plek die ons uiteindelijk een top auto voor een scherpe prijs opgeleverd heeft!
Ambachtsweg 9
2964 LG Groot ammers