Goede ervaringen, nooit een probleem. Super service! Ga zo door
Recent een renault Espace aangeschaft via deze garage. Waren hier nog nooit geweest. Wat opviel was de frisse uitstraling van de zaak. Ook voelden we ons meteen welkom, de sfeer voelde goed aan. Ook over de koop zijn wij zeer tevreden, we kregen voor onze inruil twingo een prima inruilprijs. Tevens is de aflevering top, over extra werkzaamheden etc wordt niet moeilijk gedaan maar wordt gewoon opgelost zonder discussies etc welke je bij andere autobedrijven nog wel eens tegenkomt. Wij gaan deze garage zeker aanbevelen bij onze vrienden en kennissen.
Aanschaf nieuwe auto. Geweldige service en zeer klantvriendelijk. Zeker weten een aanrader.
Ik moest snel en goede auto hebben om mee naar Frankrijk te kunnen gaan. Binnen een dag was alles keurig geregeld. De service en klant vriendelijkheid van het bedrijf is hoog. Ik ben dan ook zeer tervreden met vele extra\'s weg gereden.
Na aankoop van een gebruikte auto een klein mankementje , afspraak gemaakt , dit na volle tevredenheid opgelost
Wij hebben in augustus 2014,een auto van 10 jaar gekocht.Erg vriendelijk personeel,laten je rustig alles bekijken,niet opdringerig.werd na een maandje gebeld of de auto beviel.meerdere auto,s gehad,maar nog nooit zo goed geholpen en wat nog belangrijker is eerlijkheid!!!!Merk dat het goed opgeleid personeel is.
In augustus een Mini Cooper gekocht van 10 jaar oud. Bij de aanschaf zeer goed en deskundig te woord gestaan en geen opdringerige verkoop. Bij het ophalen was de gehele auto nagelopen (rijklaar pakket), maar er waren ook extra zaken gedaan die niet bij het rijklaar pakket hoorden. Wat ons betreft dus extra en uitstekende service!
Goed geholpen en zeer net personeel. Mijn eerste indruk is dat dit bedrijf een goede reputatie heeft in de omgeving.
Vriendelijk ontvangen, geen druk om perse iets te kopen en eerlijk advies. Veel keuze in auto\'s dus zeker de moeite de waard om eens te gaan kijken!
Ik heb in maart 2014 een geweldige Mini Cooper gekocht van 11 jaar oud met het extra \"rijklaar pakket\", SUPER TROTS natuurlijk alleen de volgende dag bleek er een kras op de deur te zitten niet te zuinig. Ik gebeld en werd aan de telefoon al gerust gesteld dat er tegenwoordig erg veel aan weggepoetst kon worden. Op verzoek heb ik de Mini daar gelaten zodat ze naast de kras ook nog even de hele auto na wilde lopen. Hij is \"als nieuw\", met zelfs een nieuwe airback. Ik zeg \"als nieuw\" omdat ze vonden dat de kras niet netjes weg te poetsen was hebben ze de deur gewoon even opnieuw gespoten!!! WAT EEN VETTE SERVICE.
Na bij \'t Hoog een occasion met garantie gekocht te hebben, kwam ik helaas toch op vakantie met pech te staan. De auto is door de ANWB naar \'t Hoog gebracht. Ondertussen van hen een vervang-auto kunnen gebruiken. De reparatie is goed en vlot verholpen. Dus garantie-afspraken worden goed nagekomen!
Recentelijk heb ik hier een tweedehands auto aangeschaft. Je wordt als klant goed gehoord en voorzien van uitstekende service. De prijzen zijn marktconform, kwaliteit uitstekend. Zeer betrouwbare indruk.
Enorm vriendelijk en gastvrij ontvangen , zonder het gevoel van een \"opdringerige\"verkoper in je nek ;) Veel service en echt een aanrader om eerst hier te kijken !
Hele goede service! Na stilstand in Frankrijk met een Bovag-occasion van hen, repatriëring door de ANWB, al snel de gerepareerde auto kunnen ophalen. In tussentijd een leenauto gekregen. Dit en de service zonder opmerkingen, maakte al het ongemak weer goed! Als iemand een goede occasion zoekt bij een garage waar goede en duidelijke service belangrijk is, zal ik van \'t Hoog zeker aanbevelen.
Geweldig geholpen zeer vriendelijk en eerlijk behandeld. Hep nu nog contakt met de garage voor de gezeligheid
Vriendelijke ontvangst. Extra ongevraagde service em snelle en goede opvolging reparatie later geconstateerde gebreken. Goede communicatie maar bovenal geen woorden, maar daden. Helemaal top. Van harte aanbevolen
Bij Garage Van \'t Hoog een Opel Frontera gekocht. Na een hoop slechte ervaringen met garages was Van \'t Hoog een verademing. Vriendelijk mensen, uitstekende service en goede auto\'s. Een aanrader!!
Ambachtsweg 9
2964 LG Groot ammers