Mijn eerste auto hier gekocht. Huiselijke sfeer en zeer klantvriendelijk. Geen opdringerige verkopers of poes pas. What You see is What You get.
Gelegen op een mooie plek tussen de weilanden in \'t Groene Hart. Mijn auto(\'s) gaan al sinds jaar en dag bij Van \'t Hoog in onderhoud. Super service, super vriendelijk, super mooie showroom en een erg groot aanbod van occasions. Een betrouwbaar en eerlijk autobedrijf zonder irritante verkopers in apenpakkies. Geen gedoe, gewoon zoals het hoort! Absoluut een aanrader.
toen ik binnen stapte werd ik gelijk geholpen, door een vriendelijk, lieve en mooie mevrouw. alles werd duidelijk uitgelegd, ik werd heel goed geholpen, mijn vragen werden gelijk beantwoord, zeer klantvriendelijk gericht dus. ik ben heel blij met mijn aankoop, een hele mooie auto met weinig km\'s vergeleken met de prijs. over het algemeen een hele goede aanwist dus:) en ik raad mensen zeker aan om eens een kijkje te gaan nemen.
Fijne ontvangst. Scherpe prijs. Hele leuke elektrische leenscooter. Goede kwaliteit. Erg blij met het extraatje: een gewassen auto!
Vriendelijk personeel. Winkel is huiselijk ingericht en dienstverlening lijkt dik in orde. Aankoop auto ging voorspoedig zonder nare verrassingen.
de auto die we zochten gevonden via internet bij dit bedrijf voor een aantrekkelijke prijs. Op zaterdagmiddag bezocht en heel persoonlijk,prettig en erg vriendelijk ontvangen. Prettig zaken gedaan aan de \"keukentafel\" met een bak heerlijke kersen wat ons een goed gevoel gaf. We gingen naar huis met een deal van een aankoop van een gebruikte auto en een bak met kersen. Dit bedrijf is wat ons betreft een echte aanrader! No nonsens met een hart.
Prima no-nonsense bedrijf die zijn afspraken nakomt.
Super goede ervaring met dit bedrijf! Een Opel gekocht voor een super mooie prijs. Gezellige service en bij aflevering nog heel veel aan de auto gedaan. Banden waren maar heel klein beetje afgelopen en zijn vervangen, nieuwe matjes, poetsen, nieuwe wieldoppen, airco afgevuld, twee jaar APK en nog veel meer aan de auto gedaan terwijl dit niet bij de prijs zat inbegrepen en ook niet gezegd was. Ik geef zelf niet vaak hoge cijfers maar moest me inhouden niet overal een 10 in te drukken!
Ik heb een hele goede ervaring met dit bedrijf. Erg klantvriendelijk. leveren de auto in goede staat.
Prima verloop van aanschaf gebruikte auto. Gevraagd en ongevraagd werden aandachtspunten verholpen vóór de overdracht. Aandachtspunt is het schoon afleveren van de auto: dat had netter gekund (koekkruimels, ruiten binnen niet schoon, drek tussen de rubbers). Busje cockpitspray doet wonderen. Heb ik zelf gedaan.
Hele fijne ervaring, zeer vriendelijk
Fijn bedrijf. Prima geholpen bij de aanschaf van een gebruikte auto. Auto is uiteindelijk ook netjes afgeleverd. Goede koffie tijdens het wachten.
Gisteren mijn Opel Corsa ogehaald bij Autobedrijf Van \'t Hoog. De service van dit bedrijf is echt enorm. Een aantal zaken besproken die uitgevoerd moesten worden bij oplevering van de auto. Deze zaken zijn allemaal keurig uitgevoerd wat mij een zeer tevreden klant maakt. Kwaliteit, service en prijs staat bij Autobedrijf Van \'t Hoog hoog in het vaandel.
Ambachtsweg 9
2964 LG Groot ammers