Het was de eerste keer, dat ik met dit bedrijf in contact kwam, maar het heeft een goede indruk achter gelaten.
Wij hebben een positieve ervaring met uw bedrijf. Min puntjes: Auto inwendig niet goed schoongemaakt. Hemelbekleding/zonneklep vuil en reservewiel is beschadigd. Band moet vervangen worden. Maar we zijn zeer content met de Ford Focus Station. En de service was zeer goed.
Men krijgt hier meer dan verwacht mag worden !
mijn auto komt van deze berijf wat mij vooral aanspreek is de vriendelijkheid van de mensen kan nogsteeds niet geloven dat hij me vanaf de veerpont persoonlijk kwam ophalen dit omdat ik niet durfde met de auto op de veerpont, auto helemaal perfect afgeleverd zoals afgesproken,zelfs kreeg ik nieuwe wieldoppen voor mijn nieuwe auto service beurt apk nieuwe banden ook perfect bedrijf
Een topbedrijf met eerlijk advies! Ze willen je echt helpen en zijn niet bezig om hun eigen zakken te vullen
2e Hands auto gekocht, Keurig behandeld en vakkundig te woord gestaan. werdt behandeld alf of ik een nieuwe kocht in top segment. Keurig, Vasthouden zou ik zeggen.
Fijn zakendoen met Huib van Vakgarage Van \'t Hoog. Afspraken worden keurig nagekomen en bij aflevering wordt alles uitgelegd en uitgevoerde werkzaamheden toegelicht. Huib denkt mee en levert zelfs meer dan wat is afgesproken. Reele prijzen, ook wat betreft inruil.
Afgelopen zaterdag mijn allereerste eigen auto hier gekocht! Erg leuk bedrijf, top service, vriendelijk personeel en een mooi assortiment keuzes in verschillende prijsklasses! TOP!
Onze ervaring was zeer positief en prettig
Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer goed. Ben er goed geholpen. De auto is zeer netjes afgeleverd alles is na gekeken. Toen ik de auto kwam ophalen hadden ze uit zich zelf de 2 voorbanden vervangen! Deze konden makkelijk nog 15.000km mee! Ik zou iedereen die op zoek is naar een andere auto dit autobedrijf aanbevelen.
Ik heb een gebruikte Audi gekocht bij dit bedrijf. Deze werd aangeboden op internet, zowel op marktplaats als op hun eigen site natuurlijk. De auto zag er (zeker voor 10 jaar oud) goed uit, en men gaf veel informatie over de staat van onderhoud. De boekjes waren aanwezig en de auto was hier al 4 jaar onderhouden. De kleine gebreken werden zonder probleem hersteld, en er was zonder inruil te onderhandelen over de prijs. Voor de eventueel in te ruilen auto werd trouwens een faire prijs geboden, het was mijn keus toch 2 auto\'s aan te houden. Bij aflevering waren de gemaakte afspraken keurig nagekomen. De NAP werd op papier meegegeven, en ook de onderhoudshistorie (bij dit bedrijf) werd meegegeven. De tijd zal leren hoe de auto op lange termijn bevalt, maar met 6 maanden BOVAG-garantie en de manier van zakendoen van dit bedrijf ben ik vol vertrouwen!
Ambachtsweg 9
2964 LG Groot ammers