Omdat mijn auto echt aan een grote beurt toe was en ik niet veel ervaring heb met betrekking tot auto-onderhoud hebben zij mij goed geadviseerd op de punten waar ik op moet letten bij slijtage.
Lekke band op maandagavond langs de A12 en vrijdag auto weer voor de deur met twee nieuwe banden tegen een redelijke prijs
Staan bij elk probleempje klaar, fijne garage!
Nieuwe accu laten plaatsen in mijn bmw 320i g20. Met veel vakkennis. En heel leuk gesprek gehad met de eigenaar!
Werd direct geholpen met een lekke band. Vervanging banden deskundig uitgevoerd.
Prima garagebedrijf, zal er zeker terug komen met mn andere auto voor de keuring. Heb echter nog geen ervaring met uit te voeren reparaties, maar de keuring verliep vlot en netjes.
De service die hier gegeven wordt is heel goed te noemen. Wat hersteld moet worden wordt gedaan. Verder geen onnodige kosten die niet noodzakelijk zijn. Best tevreden en goede service. Aanrader!!!!!
Bij De Wit Vakgarage word je altijd persoonlijk en heel vakkundig geholpen. Alle kosten die gemaakt worden, worden helder toegelicht. Uitstekende service en goed werk.
Auto dag ervoor gebracht. Garage belde dat de banden nog net mee konden. Tip, denk eraan na de winterbanden wissel. Er wordt netjes gewerkt.
zoals gewoonlijk weer goeie service
Al jaren klant bij de wit en nog nooit klachten gehad. Soms zit het mee en soms zit het tegen. Het blijven toch auto's en dat kost helaas geld. Dan is het fijn als je garage niet onnodige kosten gaat maken. Alles in overleg en als klant word je serieus genomen.
Garage met eerlijke deskundigen.
Fijne sfeer kom hier al jaren
Hartelijke ontvangst. Kijken naar mogelijkheden. Eerlijk en betrouwbaar Faciliteiten wachtruimte weet ik niet. Geen idee of die er is. Nooit gezien maar ook niet naar gevraagd
Onderdeel was op voorraad
Dit was de eerste ervaring met Vakgarage de Wit. De onderhoudsbeurt is goed uitgevoerd voor zover ik het kan beoordelen. Auto was op de afgesproken tijd gereed.
Prijs kwaliteit perfect storing snel gevonden en vrijwel direct opgelost met de nodige reparatie. Vriendelijke en kundige medewerkers.
De auto wegbrengen voor een grote beurt, wat bijzonderheden opgeven die opgevallen zijn, naar huis op een leenfiets en om vijf uur je auto ophalen. Niets is een probleem. Top garage.
Goed en netjes geholpen.
Gewoon goede service
Goede service met een glimlach
Apk keuring voor auto die afgelopen jaar weinig kilometers heeft gemaakt. Geen gebreken gevonden, dus snelle afhandeling en eerlijke prijs. Vriendelijke ontvangst en uitstekende service. Garage is iedereen aan te bevelen.
Wederom prettig met directe service en eerlijke input
Hoofdweg-Noord 37
2913 LB Nieuwenkerk aan de ijssel