Goed geholpen, en goed geïnformeerd.
Snelle controle van de accu voordat ik gebruik kon maken van de Vakgarage pechhulp. Die accu was nog in goede conditie. Dacht ik. Niet dus. Nog maar 51% capaciteit over. Er werd direct een nieuwe in geplaatst. Nu dus lid van de pechhulp. Top.
Ik had een onverwacht probleem en op korte termijn de auto nodig. Hier ben ik snel en adequaat mee geholpen. Heel fijn.
Perfecte garage
aan alle wensen voldaan
Ze doen wat ze beloven zonder opsmuk. Gewoon prima werk!
Prima garage,makkelijk online afspraak maken belt volgens afspraak als je een bedrag afspreekt waar het boven komt . Op tijd klaar en vriendelijk geholpen
al jarenlang ons vertrouwd adres voor al onze auto's
Zoals altijd goede service gehad.
Ik moest door omstandigheden een last minute APK aanvragen. Zonder probleem geregeld!
Vakkundig, betrouwbaar en vriendelijk.
Afgelopen jaar minder gereden. Door Corona en omdat we een poos een andere auto reden. Daarom te weinig kilometers voor een beurt. Deze garage checkt de belangrijkste zaken, maar doet geen onnodige dingen.
Zeer tevreden,
Eerlijk en betrouwbaar. Altijd eerlijk advies, leenauto mee en snel weer klaar!
Perfecte vak Garage zeer goed
Altijd goede service!
Altijd even een belletje over de kosten.
ik was op zoek naar een andere tweedehands auto, heb bij de garage aangegeven wat ik zocht qua merk en kilometers... binnen twee weken was er precies díé auto voor me; geweldig zoals er met me mee werd gedacht, ben er superblij mee!!
Goed bereikbaar Fijn contact. Klantvriendelijk en service gericht !
Vertrouwd adres.
Kundige mensen, duidelijke gespecificeerde rekening. Vervangend vervoer aanwezig. (ook eventueel een fiets!) Kleinschalige garage, dus geen nummer.
Zie hierboven
Hoofdweg-Noord 37