Je komt binnen wordt vriendelijk begroet, vervolgens krijg ik een leen auto aangeboden, binnen 2 uur wordt ik netjes gebeld en wordt de diagnose grondig met mij doorgenomen. Mij wordt verteld wat het probleem is en wat hiervoor de oplossing is. Gewoon goede service zoals het hoort.
Ik ben zeer tevreden over de service van Vakgarage de Wit. Bij mij op de parkeerplaats heeft Henk de accu van van mijn vrouw vervangen. Alles snel gedaan en keurig volgens afspraak. Daarbij heeft hij ook nog een paar nuttige tips gegeven waar ik op moest letten en actie op moest ondernemen. Ik kan deze garage zeker aanbevelen.
wederom prima geholpen. perfecte service
Auto APK laten keuren en 4 nieuwe banden laten monteren. Auto rijd weer strak, geen trillingen. Geen beschadigingen aan velgen na monteren banden. "House-keeping" in de werkplaats mag naar een hoger niveau.
Top garage , zijn er helaas nog maar weinig van .
deskundig, goeie prijs kwaliteit, goed meegedacht, snel en flexibel. Kortom.. top!
Zoals altijd correct geholpen.
Op dezelfde middag wanneer ik met een stotterende motor mijn auto bracht is de auto alweer gerepareerd. Erg blij met de snelle oplossing, service, in rekening gebrachte kosten en flexibiliteit met ophalen.
Topauto. Spot on
Goede service, eerlijk advies!! Afspraak is afspraak bij vakgarage de Wit!
Makkelijk een afspraak gemaakt en daarna erg vriendelijk aan de telefoon geholpen. Ze geven advies en denken met je mee en in vergelijking met andere dealers heel Wat goedkoper. Hier een onderhoudsbeurt laten door voor mijn Skoda octavia.
Alles correct afgehandeld
geen bijzonderheden
Alleen de reservering van de afspraak via het systeem ging niet helemaal goed.
Altijd vriendelijk, prima service, overleg over reparaties en kwalitatief werk.
Bedankt voor de snelle hulp.
Auto is weer keurig in orde. Een leenfiets meegekregen. (gratis en gezond bezig...) Een gratis verbanddoos meegekregen. Gewoon dik in orde.
Voor een redelijke prijs grote beurt en APK. Tussendoor heeft men contact opgenomen over vervanging van banden. Heel prettig en vriendelijk.
Plotseling valt er een cilinder uit en met horten en stoten de Vakgarage opgezocht. De medewerker wist binnen een paar minuten wat er aan de hand was: bobine kapot. Snel werd een nieuwe geregeld en gemonteerd en binnen een half uur was ik weer op pad.
Spoedige reparatie dieplader in nog geen uur. Een bijzonder betrouwbaar adres.
Houden zich goed aan de gemaakte afspraken.
Perfeckt ,zoals afgesproken keurig op tijd,vriendelijk dik tevree,
Hoofdweg-Noord 37
2913 LB Nieuwenkerk aan de ijssel