Heel vriendelijk en bekwaam en behulpzaam
Zeer klant vriendelijk. Snelle service. En een fijne extra, ophaal/breng service. Enige tip: soms moeilijk te verstaan aan de telefoon ( stoort/hapert ) een beetje.
Ik heb mijn huidige auto gekocht vorig jaar gekocht bij Vakgarage De Wit en ben tot nu toe steeds teruggeweest voor kleine beurten en APK-keuring. Goede communicatie, prima service en bijzonder klantvriendelijk.
Perfecte service! Vanmorgen gebeld met een accuprobleem en binnen 2 uur auto opgehaald, gerepareerd en teruggebracht!
Very professional , flexibel and business orientated ; no more
Top garage! Eerlijk en betrouwbaar en voeren alleen de werkzaamheden uit die echt nodig zijn! Mijn auto kan er weer tegen....
Kwam voor een dimlicht vervangen. Na controle oliepeil olie bijgevuld. Advies over de banden gekregen.
Bijzonder goed, erg klant gericht juiste conclusie geven, wat de kosten zijn is ook fijn.
Prima👍
Camper opgehaald voor onderhoudsbeurt die niet door is gegaan
Prima en betrouwbare garage. Wel erg vervelend vind ik de loslopende hond die altijd begint te grommen tegen mij.
Zeer accuraat, eerlijk, verantwoordelijk.
Zeer prettig! Vriendelijk en behulpzaam personeel. Gaven duidelijke uitleg, eerlijk over wat er hier en daar \'mis\' is aan een auto.
erg goed
Hoofdweg-Noord 37