Fijn contact en eerlijke beoordeling.
Auto gekocht voor onze dochter, goeie service en een mooie prijs .
Altijd goede hulpvaardige service, erg tevreden!
APK keuring laten uitvoeren en twee nieuwe banden laten plaatsen. Vriendelijke medewerkers, kosten waren duidelijk en geen extra kosten achteraf.
Zie hierboven
Prima geholpen.
Snel en vakkundig geholpen met een kleine beurt, nieuwe accu en ruitenwisser. Een fijne no nonse mentaliteit!
Altijd prima service, zelfs goedkoper dan ik dacht, een kleine beurt e.d. in een half uur.
Super bedankt voor de snelle service.
Contact goed, reparatie remmen goed, allen een erg rommelige garage. Wel vakkundig personeel.
Sympathieke mensen, werken netjes en denken mee.
na het brengen van auto,sta ik daar en moet ik naar de andere kant van het dorp naar huis LOPEN,hier is een verbeter puntje mogelijk!
Ik weet dat alle noodzakelijke werkzaamheden vakkundig uitgevoerd worden en er geen gekke telefoontjes komen over onzinnige reparaties (zoals ik bij merkdealers in het verleden wel ben tegengekomen).
Prettige en professionele ervaring.
Prima.
Vakgarage De Wit was mij onbekend, maar er stond een Volvo V70 bij hen te koop. Twee keer op de bonnefooi proefgereden op een zaterdag, allemaal geen probleem bij deze garage. Vervolgens prettige onderhandeling met een meedenkende en hulpvaardige eigenaar. De Volvo V70 gekocht met allerlei extra's zoals zes maanden Bovag garantie, één jaar pechhulp, grote beurt, winterbanden en één jaar bandenopslag. Graag blijf ik bij deze garage in onderhoud.
Staan altijd voor je klaar.
Geen gedoe, gewoon goed.
Altijd goede service
Heel prettig en heel deskundig ik kom hier al meer dan 25 jaar super garage
Ben al vele jaren een zeer tevreden klant , tijd er zelfs vanuit Amsterdam met plezier naar toe !
Service zoals gewend helemaal goed!!!
uitstekende service en eerlijk advies
Top vakgarage. Zelfs op de zaterdag wordt er tijd voor je gemaakt.
Hoofdweg-Noord 37
2913 LB Nieuwenkerk aan de ijssel