Snel, goede service, staan altijd voor je klaar. Zowel voor de privé auto als de auto van de zaak
zeer goede prijs/kwaliteit verhouding
De werknemers zijn erg klantvriendelijk. Geen enkel verzoek is teveel en ze zijn flexibel ingesteld. Ik kan altijd even langskomen als ik iets niet vertrouw en het is geen probleem voor ze om er even snel naar te kijken. En ik krijg ook altijd een bakje thee of koffie aangeboden!
Ik ben al jaren klant bij deze garage en heb er ook een aantal keren een auto gekocht. Binnen mijn kennisen kring raad ik de Anne Knol garage ook van harte aan op bais van mijn goede eravring. Het team is deskundig, betrouwbaar, correct en goed in communicatie. De bedadering is erg persoonlijk. Peter Lichthart
Vriendelijk personeel, prima service, lekker dichtbij, goed te bereiken
goede service
Alleen maar goede ervaringen! Altijd bereikbaar, goede service, kwaliteit, no nonsense etc.
Prima bedrijf waar je altijd terecht kunt met een prima service. Persoonlijk contact staat hoog in het vaandel en wordt erg gewaardeerd
Heb zelf geen verstand van auto\'s dus vindt het ideaal dat ik zo langs kan komen en goed geholpen wordt. Snelle service vriendelijk personeel,
altijd vriendelijk en behulpzaam. Vlotte bediening en altijd iets te regelen in geval ven nood.
vriendelijk snel! :-) betrouwbaar ..alles wat je van een garage verwacht!
Vriendelijk in de omgang. Correct in het geven van informatie. Ze denken mee met de klant en zoeken naar passende oplossingen. Daarnaast geven ze service die je verwacht van een vak garage. Garage Anne Knol is voor ons de zekerheid die we nodig hebben als het om auto\'s gaat!
Trekdijk 14
8629 EG Scharnegoutum