Prima. Heldere uitleg. Geen blabla. En achteraf geen verrassingen.
Zeer goede service ,.vakkundig personeel ,prettige samenwerking
Goede ervaringen: Service prima, er kan altijd snel geholpen worden, ook even tussendoor. Personeel er vriendelijk.
een goede betrouwbare garage.
Prima ervaring! Snelle service en ook op zaterdag open. Altijd een fiets tot mijn beschikking als ik niet op een reparatie wil wachten. Onafhankelijk advies en een hele goede tip toen ik problemen had met mijn auto en de garantieperiode van de dealer net afgelopen was. Dat heeft me veel geld bespaard.
een goede garage.
Snelle service, je wordt meteen geholpen. Ook ideaal voor de doe-het-zelvers onder ons! Snelle, vlotte en klantvriendelijke garage.
Goede service, vriendelijk personeel. Aan te bevelen!!
vriendelijke en snelle hulp, je wordt hier nog als klant behandeld.
Vakgarage Anne Knol staat dichtbij mensen, toegangkelijk, serice hoog in het vaandel. Ze geven een familie gevoel en zijn daarbij zeer profesioneel ingesteld.
Naast onderhoud/apk heb ik ook het advies van dhr. Knol met betrekking tot de aanschaf van een andere auto zeer gewaardeerd. Kortom; betrouwbaar, klantgericht, vriendelijk en geen fratsen!
vriendelijkheid en deskundigheid op een hoog peil
Trekdijk 14
8629 EG Scharnegoutum